Ha nemzetközi vizekről Usa partjainál kiugrok egy búvár felszerelésben felúszok a Mississippi folyón pár 10 km-t, akkor ilyen határátlépésre nem vonatkozik az illegális háttérátlépés?
Figyelt kérdés
Földön,vízen, vagy szárazföldön van a határátlépési törvény.De a víz alatt nem találtam rá paragrafust.Ha így próbálok meg beúszni az államokba, akkor törvényesen fogok ott tartózkodni?2021. dec. 21. 21:14
2/11 anonim válasza:
Akkor is illegalis leszel. Barmilyen modon kerulsz amerikai foldre, tengeri tengeralattjaroval, buvarkent, ejtoernyovel, vagy atsetalsz Sziberiabol, illegalis leszel ha nem estel at hivatalos bevandorlasi proceduran.
3/11 D. Brasco válasza:
Nem unod még ezeknek az ostoba "átsétálok a sivatagon mexikó felől" meg egyéb ehhez hasonló kerdéseid kiírását,mint pl ez az új "felúszok a folyón" győngyszem?!Még csak nem is humoros amiket kiírkálsz.... ha meg már vicces nem tudsz lenni,legalább szánalmas ne legyél.....
4/11 anonim válasza:
Tegnap még gyalog akart átmenni a Behring szorosnál... 😂😂😂
5/11 anonim válasza:
Felúszni egy folyón? Persze, van az a lassú folyású pocsolya, ahol kivitelezhető, de azèrt a terebélyes Mississipin alighs lehetsègres.
6/11 anonim válasza:
Ok hogy felúszol,de hogyan tovább?
7/11 anonim válasza:
6: addig bőven megeszik a krokodilok... :))))
8/11 anonim válasza:
Bizony ilyenre nem. Cápaeleség, krokodilvacsora nem számít illegális határátlépésnek.
9/11 anonim válasza:
D. Brasco:
Nem, ezek nem unják ezt. Egész nap nem csinálnak semmit és van idejü kilyen hülyeségeket kitalálni. Nem csak itt, minden más kategóriában tucatjával vannak ilyenek tucatnyi felhasználóval.
10/11 anonim válasza:
"Nem, ezek "
Szerintem nem "ezek", hanem ugyanaz az 1 elmebeteg, mivel teljesen egy tőről fakadnak a kérdései.
-Az elején még válaszolgattam.
-Utána már csak bosszankodtam,
-Most már viszont szórakoztat és várom az újabb idióta ötleteit.
Amúgy lássuk be, hogy egyre halottabb ez az oldal, és a hülye kérdés is egy kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!