Miamiban milyen a tomegkozlekedes?
Milyen arak vannak?
Repterrol mi a legegyszerubb modja a Beachre jutasnak?
Uber vagy Lyft a jobb?
🤣😂🤣😂🤣😂🤣
A miami tomegkozlekedesre azert ne epits semmilyen elgondolast. A dij 2.25, akkor is, ha csak 1 megallot mesz, akkor is, ha tizet.
Van vagy 40 fele jarat, a legrovidebbnek is 1,5 ora a menetideje. Nem jellemzo, hogy feher ember utazik rajtuk, tobbnyire a kekgalleros illegalisok hasznaljak, akiknek nincs jogsijuk.
A szallasrol meg csak annyit, hogy ami "olcsobb mint a Balaton", az prosti tanya motelnak alcazva, drogkartellek altal felugyelve.
A "milyen arak vannak" kerdes mire vonatkozott, ha egyszer te mar tudod, hogy olcsobb mint a Balaton...?
Mind a lyfthez, mind az uberhez itteni telefonszam kell, itteni kreditkartyaval, vagy kulon dijat szamolnak fel (ha egyaltalan elfogadjak)
Miamiben van vagy ot repuloter, szoval a kerdes, hogy hova erkezel. A "Beachre jutas" olyan tag es ebben a formaban ertelmezhetetlen kerdes, hogy szavakat nem talalok.
Utolso ezt a tweetedet kinyomtatom és rámába tetetem🤣🤣🤣
a legjobban a kartelles résznél ordítottam 🤣
Akkor ezentúl nem kell visszatérjek sokadjára Brazíliába, jó lesz egy Miami Beachi hostel :DDD
Lúzerkém!
Veled ellentétben én többször is jártam az USA-ban és így Miamiban is és tudom a számomra lényeges árakat.
De fantáziálj és hazudozzál tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!