Akik azt hiszik nehéz kimenni az Usa-ba és ott élni erre a lehetőségre miért nem gondoltak?
Figyelt kérdés
Nyáron kimegyek Oroszországba...majd túrázás közben valahogy az Alaszkával szemben lévő félszigetre tévednék.
Este megkérném valamelyik ivan, meg szergelyt, hogy csónakkal dobjon már át 50 km-re a másik oldalra.És ennyi volna az egész.
Nekem több ismerősöm bejárta már orosz vidéket, meg usa-t.
Azt mondta ezen a vidéken nem hogy ellenőrzés, de szinte semmilyen közeg nincs, aki bármit is nézne...egyik orosz tengerparti kisvárosból rendszeres kompjáratok indultak egy kisebb alaszkai faluhoz, ''ÁLLÍTÓLAG'' csak turista jelleggel.De visszafelé mindig üres volt a komp.
Ha már valaki Alaszkában van, akkor kinyílik előtte a lehetőségek tárháza, hiszen az usa-ban van.
2021. okt. 21. 16:28
1/17 anonim válasza:
Hihihi! Végre valami vicces a Humor rovatban! Hahaha!
2/17 anonim válasza:
50-ig számoltam a helyesírási hibákat...
3/17 anonim válasza:
Ezen okos okfejtés után kezdd el részletezni, milyen élni "usa"-ban illegális bevándorlóként.
4/17 anonim válasza:
Én ott leakadtam, hogy csónakkal "dobjon át" 50 km-re.
5/17 anonim válasza:
Alaszka messze van, hideg es draga. Ott a Mexikoi hatar, gyakorlatilag nyitva van. Naponta tobb ezren mennek at. Illegalis tomegben konnyen lehet elbujni, foleg ha valaki sotet boru.
6/17 anonim válasza:
Lehet ezt egyszerűbben is, és akkor is csak ugyanott leszel, vagyis illegális bevándorló. A zöldkártya megszerzéséhez kellene inkább valami jó ötlet! 😁
7/17 anonim válasza:
#6 Átcsónakázik Amerikába,ott meg elvesz egy nőt,csinál egy csomó gyereket,aztán csak meglesz a zöld kártya.
9/17 anonim válasza:
Akkor ne Amerikába menjha ilyen nehéz,maradj Oroszországban.
10/17 anonim válasza:
Nem kijutni nehéz, hanem ott élned. ESTAával mehet nyaralni, aztán kint maradsz. Csak éppen amerikában, ha nincs jogsid meg hitelkártyád, akkor senki vagy, és ezeket nehéz megszerezni, ha illegálisan vagy kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!