Ki mikor megy legközelebb New Yorkba?
Figyelt kérdés
Szállodában szálltok meg vagy bookingon keresztül?
Mi decemberben megyünk, karácsonyi, újévi időszak,Times Square-n akarunk szilveszterezni.
Eddig Miamiban voltunk meg a nyugati part pár városában.sajnos akkora az ország hogy képtelenség egy kirándulás alatt bejárni.
Valami olyan esetleg, amit nem igen szoktak utazási oldalak megemlíteni és figyelni volna rá érdemes, vagy megnézni?
2021. okt. 8. 19:34
1/9 anonim válasza:
"Szállodában szálltok meg vagy bookingon keresztül?"
He?
2/9 A kérdező kommentje:
Vagy a bookingen keresztül, lakásban...így akartam írni, de mivel siettem ezt nem is néztem.
Köszi hogy írtad, legalább kijavítottam.
2021. okt. 8. 20:25
3/9 anonim válasza:
jaj szegény de sajnállak! azért remélem, lassan sikerül mindent megnéznetek!
4/9 anonim válasza:
Bookingon nem nagyon adnak ki lakást. Az az Airbnb. Bookingon többnyire szállodák meg vendégházak vannak.
5/9 A kérdező kommentje:
Bookingon foglaltunk régen is mikor voltunk a nyugati parton is.
2021. okt. 8. 20:38
6/9 anonim válasza:
Oké de a Balcsi nyugati partja kicsit másabb mint az USA.
7/9 anonim válasza:
Én megvárom, míg WHO listás lesz a vakcina , amit kaptam, utána rövid időn belül megyek.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kétszer voltam eddig New Yorkban, de ennyi bőven elég is volt belőle.
legközelebb tavasszal tervezünk floridai autós körutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!