Milyen az élet az USA-ban?
En szeretek itt elni.
Nehez osszehasonlitani mert Magyaroszagon a szuleimmel eltem es egyedul nem tudtam volna megelni, itt viszont sosem eltem egyedul es szulokkel sem hanem a felesegemmel. 2en azert mindig konnyebb, lehet Magyarorszagon is jutottam volta elore ha lett volna parom.
A masik dolog hogy en falun eltem, most meg egy nagy varosban elek Amerikaban. Eleve a varosban tobb a munkalehetoseg. Lehet hogy mas lett volna Budapesten lakni mint egy tavoli kis faluban ahol nem sok munka van.
Amugy ugyan azon a teruleten dolgozom itt is, viszont itt van folyamatosan munka a cegnel, Magyarorszagon meg gyakran hazamentunk hamarabb ugy hogy 5-6 ora volt kivizetve mert bizonyos dolgok miatt nem tudtunk tovabb dolgozni aznap. Itt papiron is annyit dolgozok amennyi ki van fizetve. Magyaroszagon viszont csak 4 oraba jelentettek be es a tobbit zsebbol fizettek.
"Én szívesebben élnék kisvárosban, pl Atlanta.."
Atlanta mint kisváros.
Amikor legutóbb ott szálltam le a Deltával és már a reptérnek is saját metróhálózata volt, valahogy nem egy kisváros jutott róla az eszembe...
Azért nem elhanyagolható a vonzáskörzetében lakó kb. 6 millió ember sem.
Amúgy nem egy rossz hely. Már csak az a kérdés, hogy hogyan kerülsz oda mint lakos??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!