Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Utazott valaki mostanában az...

Utazott valaki mostanában az USA-ba? Milyen szabályok vannak érvényben? Milyen feltételekkel lehet utazni ? Olyannak a válaszát várom aki mostanában volt kint (június, július)

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 19:05
 1/4 D. Brasco ***** válasza:
83%
Rendkívül egyszerű ez a dolog....ugyanis nem fogsz tudni beutazni az országba.
2021. júl. 22. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha van diplomata útleveled vagy frissen kaptál munkavízumot, mert Nobel-díjas tudósként felkért egy menő egyetem arra, hogy ott oktass, akkor nem esélytelen kijutni, egyéb esetben ez még eltart egy darabig.
2021. júl. 23. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy tudom, hogyha eltöltesz 2 hetet schengeni övezeten kívül, akkor be tudsz utazni, de itt sem mindegy, hogy melyik országban. Azt hiszem például Szerbiából és Törökországból be lehet utazni, ha eltöltesz ott 2 hetet.
2021. júl. 24. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hiaba pontoztatok le az uccsot igazat mond.a schengenbol nem lehet bemenni plusz egy par orszag de pl Romania Torokorszag Montenegro Ukrajna stb lehet ha nincs atszallasod se schengenbe.

Tehat pl Kievbol New Yorkba a Turkishhel Istanbulon Keresztul vagy Kolozsvarrol ugyancsak a Turkishel

2021. júl. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!