Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-n belül Új-Mexikóba vagy...

USA-n belül Új-Mexikóba vagy Arizóna államba érdemesebb kiköltözni?

Figyelt kérdés

Szeretnék sivatagos, meleg helyen élni, de mégis fejlett országban.Ezért esett a választásom erre a két államra.

Akik már voltak itt, mennyire jöttek be nekik az itteni emberek, építkezési szokások, mentalitás.

Jó rossz tapasztalatok egyaránt érdekelnének.

2021. jún. 7. 21:20
A kérdező szavazást indított:
Új-Mexikó
Arizóna
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanaz. Mind a kettő ún. "flyover state". Unalmas, buta és poros helyek. Amerika messze nem olyan fejlett és modern, mint képzeled.
2021. jún. 8. 01:07
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Lol és hogy tervezel kitelepülni? Mexikóból csempészteted át magad, vagy az ejtőernyős módszer?
2021. jún. 8. 08:01
 3/8 D. Brasco ***** válasza:
75%
Te a szokásos kretén vagy,aki mexikóból indulva a sivatagon átsétálva akar az USA-ba költözni?!
2021. jún. 8. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
3-as, azért ezt elég sokan csinálják :D
2021. jún. 9. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Ugyan kétlem, hogy ki tudnál költözni de válaszolok.

Én voltam mindkettőben és nekem Arizona jobban tetszett. Kövezzetek meg, de én nem tudnék olyan államban élni, amit jóideje a demokraták vezetnek. Meg amúgy Arizona szebb szerintem (ott vannak az igazán nagy látványosságok) és jobb ott az élet Phoenix pl egész jó életmentőséggel bír és sokan költöznek Arizonába a lassan nyomasztóan drága Californiából.

2021. jún. 10. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szeretném megemlíteni, hogy Kalifornia déli része elég sivatagos és meleg, sőt, fejlett is. Ahogy Texas is.

Nekem Új-Mexikó jobban tetszett, mint Arizona. Arizonában egyedül Sedona-Flastaff érdekes és szép (ezek is csak akkor, ha rendezvény van). Új-Mexikóban javasolom Santa Fe-t (és a közelben levő síparadicsomot, gyönyörű!), vagy Albuquerque-t, vagy Las Vegast (nem, nem elírás, van ott egy Las Vegas nevű város, kaszinó az nincs benne egy sem, de én imádtam a város hangulatát), vagy csak utazz keresztül bármelyik nemzeti parkján.

(A politikai felhőket most hagyjuk, jó?).

2021. jún. 13. 04:18
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Új-Mexikó sokkal jobb, Arizona tulrágott.
febr. 14. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:
32%
Texas közelsége miatt Új-Mexikó!
máj. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!