USA-n belül Új-Mexikóba vagy Arizóna államba érdemesebb kiköltözni?
Szeretnék sivatagos, meleg helyen élni, de mégis fejlett országban.Ezért esett a választásom erre a két államra.
Akik már voltak itt, mennyire jöttek be nekik az itteni emberek, építkezési szokások, mentalitás.
Jó rossz tapasztalatok egyaránt érdekelnének.
Ugyan kétlem, hogy ki tudnál költözni de válaszolok.
Én voltam mindkettőben és nekem Arizona jobban tetszett. Kövezzetek meg, de én nem tudnék olyan államban élni, amit jóideje a demokraták vezetnek. Meg amúgy Arizona szebb szerintem (ott vannak az igazán nagy látványosságok) és jobb ott az élet Phoenix pl egész jó életmentőséggel bír és sokan költöznek Arizonába a lassan nyomasztóan drága Californiából.
Kérdező, szeretném megemlíteni, hogy Kalifornia déli része elég sivatagos és meleg, sőt, fejlett is. Ahogy Texas is.
Nekem Új-Mexikó jobban tetszett, mint Arizona. Arizonában egyedül Sedona-Flastaff érdekes és szép (ezek is csak akkor, ha rendezvény van). Új-Mexikóban javasolom Santa Fe-t (és a közelben levő síparadicsomot, gyönyörű!), vagy Albuquerque-t, vagy Las Vegast (nem, nem elírás, van ott egy Las Vegas nevű város, kaszinó az nincs benne egy sem, de én imádtam a város hangulatát), vagy csak utazz keresztül bármelyik nemzeti parkján.
(A politikai felhőket most hagyjuk, jó?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!