Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol élnétek inkább USA-ban...

Hol élnétek inkább USA-ban vagy Kanadában és miért?

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 18:11
1 2
 11/13 MrPifta ***** válasza:
19%

Az USA a világ legalacsonyabb átlag IQ-jú országa. Fehérítőt isznak, szatyorba tankolják a benzint, retartárd mértékegységeket használnak.

Kanadában kedvesek és barátságokat az emberek.

2021. máj. 17. 09:37
 12/13 anonim ***** válasza:
46%
Kanadaban.
2021. máj. 19. 14:45
 13/13 anonim válasza:
100%
Mindket orszagban eltem tobb mint 6 evet. Kanadaban kiszamathatobb volt a bevandorlas szamomra, es ezert vagyok itt. Szivesen visszamennek, elnek lent. Szines orszag mindketto, gyonyoru helyek mindket heluyen vannak. Szerintem a valasz egyen es eset fuggo. Csaladdal vagy anelkul, szaktudas merteke, kezdotoke, angol. ezek sokkal jobban dominalnak a valasztasban. Nekunk konnyebben sikerult penzt csinalni odalent, es a megelhetesi koltsegek / bevetel aranya jobban jott ki. Viszont ugy fu alatt mindenki elvarta hogy beolvadjon az ember (Usa), a kozoktatas minosege a bejelentett lakcimmel van aranyban, egeszegugyi biztositasban tul nagy az onresz. Ha a statusz oke 3 dolgot celszeru kerulni az USAban: betegseg, ugyved, autoszerelo. Kanadaban: hasonlo, de arnyaltabb. Itt a fene nagy liberalizmus a szopo Mr Turoruditol. Ha at akarod operaltatni magad masik nemure arra TBtamogatas jar, de mondjuk fogaszatra szemeszetre nem jar. bar ez mashol is igy van, de mondjuk azert zavaro amikor egy szomaliai menekultre nezel par ev utan es azt latod hogy lekorozott. Ingyen lakas, segely, statusz elindulaskent. Ja es ehhez te is jaruljal hozza aki meg nem tartasz ott. Tenyleg olyan europai...
2021. máj. 24. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!