Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Másfél hónappal túlléptem a 3...

Másfél hónappal túlléptem a 3 hónapos kinttartózkodásom, mennyi időre tiltottak ki Amerikából?

Figyelt kérdés
Megkaptam 3 hónapra az ESTA programmal a kinttartózkodhatást 2009.07.18.-án mentem és sajnos haza kellett jönnöm csalái okok miatt 2009 2009.11.30-án.Nagyon szeretnék visszamenni és az lenne a kérdésem hogy a 3 hónap túllépése miatt mennyi időre tiltottak ki Amerikából?
2010. aug. 22. 14:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

Úgy tudom, végleges kitiltást jelent.

Miért csináltad, hisz tisztában kell lenned vele, milyen szigorúak a szabályok. ..??!

2010. aug. 22. 14:55
 2/17 anonim válasza:
57%
A kitiltás végleges, nagyon szigorúan veszik ezeket a dolgokat. Ezt elszúrtad!
2010. aug. 22. 15:28
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

min. 10 év

magadnak kerested a bajt..

2010. aug. 22. 16:59
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Nem vegleges a kitiltas. Ugy van, hogy vagy 3 ev vagy 10 attol fuggoen, hogy mennyi idovel tartozkodtal tul. Ennyi idore 3 ev kitiltast adnak tudtommal plusz te soha tobbe az eletben nem utazhatsz ESTA-n, mert nem engednek be, igy turista vizumot kell igenyelned ezentul mindig. Nagyon hulye vagy es csak magaddal szurtal ki. Ezt muszaj volt hozzatenni, bocs. Remelem, hogy soha tobbe nem engednek be, mert nincs illegalisokra szukseg. Probalj meg tisztessegesen elni. Akkor nem fogsz bajba kerulni.
2010. aug. 22. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki 4 évig volt kinnt mint túrista, és mondhatni hazatoloncolták őket, pár hónapig itthon voltak, és elmentek bécsbe, van kinttartózkodásiuk majd mostmár hivatalosan is kinnt élnek.
2010. aug. 26. 23:23
 6/17 anonim ***** válasza:
Hazajövet hogyhogy hazaengedtek? nem szóltak semmit?
2010. aug. 27. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
miért ellenőriznék kilépéskor?? őrülnek hogy elhagyják az országot, és többet úgy sem léphet be ha vissza akarna jönni.
2010. aug. 27. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:
mert gondolom rögzítik a kilépést is , igaz még nem voltam csak hallásból gondolom.
2010. aug. 27. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Rögzítve van, de nem vacakolnak veled kilépéskor. Akkor van a baj, amikor újra be akarnál lépni az USA-ba. Vagy ha vízumot kérsz, ESTA-t újra, akkor kiderülhetsz.. Egy ponton mindig kiderül a hazugság, legkésőbb a reptéren.. Régen egy zöld papírt kellett leadni, mostanában nem tudom hogy ellenőrizik a kilépést.
2010. aug. 28. 22:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Meg mindig a zold lappal ellenorzik es nyilvantartjak. Valoban nem szolnak kilepesnel, csak a belepesnel lesz gond. Bar az ilyen megerdemli, hogy az USA-bol forditsak vissza, amikor mar a repteren van.
2010. aug. 29. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!