Szeretnék házasságot kötni az amerikai párommal. Hogyan kell bizonyítani, hogy nem a zöld kártyáért tesszük?
Férfi vagyok, a párom is férfi és jóval idősebb mint én (40 évvel). Az adott államban elismerik a melegházasságot.
Ő valamivel tehetősebb, jobban keres, de nekem is vannak megtakarításaim (40.000 dollár).
Egy ideig vízummal látogattam fél évekre, de úgy döntöttünk összeházasodunk.
Hogyan kerüljem el, hogy bebörtönözzenek mert rám fogják, hogy a zöld kártyáért házasodtunk?
Azért szeretnék zöld kártyát, mert tudom, hogy nem tölthetünk együtt már olyan sok évet, de nagyon szeretem és szeretnék mindig ott lenni neki ha később gyengélkedne.
20: ha ennyi időt kint töltöttél már, tuti jól beszélsz angolul (???) - hogyhogy nem találtad meg ezeket az információkat magadtól is...??
Költői kérdés volt... :)
Nincs olyan szabaly hogy nagy korkulonbseg miatt nem kapsz zoldkartyat.
En hetero hazassagban vagy es koztunk 5 ev van de nem ez szamit, hanem hogy a hazassag valos e.
Lesz egy interju miutan beadtatok a kerelmet es azon az interjun rolatok kerdez a bevandorlasi hivatalnok. Hol ismerkedtetek meg, miota ismeritek egymast, stb. Mutattok kozos kepeket, kozos szamlakat, kzos bankszamla, autobiztositas, stb stb. Azt is mondhatod hogy a te orszagodban a meleghazassag nem engedelyezett, ezert nektek USA elhetobb.
USAban minden allamban legalis a meleghazassag.
Ha ennyire nem vagytok kepben akkor fogadjatok bevandorlasi ugyvedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!