Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikába hogyan lehet beköltö...

Amerikába hogyan lehet beköltözni? Úgy értem, hogy ha ott szeretnék majd dolgozni, akkor nyilván ott kell laknom. De vehetek ott lakást, még mielőtt meglenne a munkaviszony, vagy előbb el kell kezdenem dolgozni?

Figyelt kérdés
És egyáltalán felvesznek ott egy céghez, ha még nincs állandó lakhelyem az országba? Ez nem teljesen világos nekem, hogy a sorrend akkor hogy is van...
2010. aug. 17. 16:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem, ilyeneket egyáltalán nem gondoltam hogy ott könnyebb lenne, meg minden rózsaszín stb, tudom hogy nehezebb, valószínűleg pont ezért szeretném ezt, ebben van kihívás, az hogy itthon keressek valami munkát és itt dolgozzak, az túl egyszerű, átlagos, nevezhetjük akárhogy, de teljesen mindegy...

Mindenesetre az amerikai egyetemeknek utánajárok, hogy mik vannak ott, meg egyáltalán hogyan lehet jelentkezni, stb-stb...

2010. aug. 17. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
A jelentkezesi feltetel a TOEFL teszt. Ezt minden egyetem keri. A tobbi feltetel egyetemenkent valtozo, de a lenyag, hogyha a TOEFL teszt meguti az adott egyetem altal megkivant pontszamot, es ki tudod pengetni a tandijat, akkor senki es semmi nem all az utadban majd, ugyanis a penzen mulik minden. Nem kell ahhoz sem sok esz, hogy valaki a Harvardra jarjon. Magyarorszagon egy atlagos 4-es-5-os tanulo siman elvegezne, csak milliomosnak kell hozza lenni.
2010. aug. 18. 00:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha bármi fontos információ eszedbe jut még, annak örülnék, de már így is sokat segítettél!!
2010. aug. 18. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Évente 50 000 munkavállalói vízumot adnak ki (H1B), és hamar elfogy.. A legjobbak kapják meg, és munkatapasztalat is kell.

Házasságkötés amerikaival - ezt sokan választják, de egy ELTE-s diplomával a munkádon keresztül is van esélyed, az IT szektorban főleg

2010. aug. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!