Kimennétek Amerikába dolgozni a nyár folyamán?
Én is gondolkozom ezen a Camp leaders programon, nagyon tetszik, de nekem is kicsit negatívumnak számít ez az alacsony fizetés (tisztában vagyok vele, hogy nem is az a célja, hogy milliárdos legyek belőle) és ugye teljesen 3 hónapig ott kell lenni, ami így elsőre hosszúnak hangzik :'D
Szerintem ha vége a Covid pandémiának és újra lehet menni akkor biztosan kipróbálom :)
20/L
Én ebben az évben jelentkeztem a Camp Leaders-höz, már megvan a táborom is, szóval ebből indulok ki.
A Camp Leaders-nél az összes költséged 200E-ftra jön ki, ez a repülőjegy hozzájárulás, vízum, vízumfotó, plusz nekem a közlekedés Pestig és vissza (Debrecenből).
A garantált fizetés 1300dollár, ami 384E Ft a mostani árfolyam szerint.
Az én táborom június 9-től augusztus 13-ig tart, ami ugye 65 nap. 7 naponként 1 szabadnapot kapsz, így 9 szabadnapod lesz, ez azt jelenti, hogy a munkával eltöltött napok száma 56. Így egy napra 6800Ft-ot kapsz, ami gyakorlatilag a diák minimálbéreket sem haladja meg, főleg hogy nagyjából 12 órát talpalsz naponta.
Cserébe viszont egy felejthetetlen élményt kapsz, életre szóló barátságokat köthetsz, és ha kevesebb, mint 184E-ftért utazol, akkor teljesen ingyen elmentél Amerikába és utazgattál is. Ez egy olyan lehetőség, amit szerintem nem érdemes kihagyni. Lehet én vagyok "utazásőrült", de én szeptemberben kimentem Erasmusra Bulgáriába és egyáltalán nem bántam meg. Ha lehet utazni, akkor gondolkodás nélkül megyek majd ki Amerikába is. Nem szeretem ezeket a döntéseket halogatni sem, meg ismerősre várni aki majd kijön velem.
Szerintem menj, tényleg nincs mit veszítened, az anyagi javakat idővel lehet pótolni, de magát az időt sohasem kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!