Uniós állampolgárként mennyire hülye ötlet az USA-ba költözni?
Hogyan akarsz zöldkártyát kapni?
Minden vagy jobb, mint egy amerikai?
Mennyire megy az angol?
Mennyire tudod elfogadni, hogy mindig másodrangú bevándorló leszel?
Mennyire zavarna, hogy nincs szociális háló, nagyon drága az egészségügyi ellátás, lehet, hogy akár évekig nem tudsz a szüleiddel találkozni, nagyon kevés az éves szabadság, stb.?
Szerintem a legnagyobb baromság lenne eu allampolgarként oda költöznöd......azokrol a dolgokrol meg mar ne is beszeljunk amit az első írt,foleg a zöldkartyáról.
Nem osztják azt bárkinek......a nélkül meg meg is bukott a történet.....
Szerintem nem hülye ötlet. Én sokkal jobbnak tartom azt a berendezkedését egészségügy meg ilyenek tekintetében.
A legmenőbb a fegyverek, mit még nem adnék egy olyan menő fegyverért amit ott simán beszerezhetsz.
Csak sajnos a lehetetlennel határos mostanában kiköltözni.
Illegalisan tudnal csak kikoltozni de akkor nagyon sokat kell dolgoznod, hetvegen is es majd evek utan jonnel ra hogy nem lesz nyugdijad mert semmit nem adoztal.
Zoldkartya lottot probald meg. Van itt egy ismerosom akit elsore kihuztak, de olyan is van akit 10 ev utan.
Kell hogy legyen penzed akkor is mert nagyon sokba kerul a kikoltozes.
Gondolom teged is mint a legtobb magyart LA vonz meg NYC. Ezek a legdragabb helyek. Ketkezi munkabol egy szobat esetleg tudnal berelni.
Nem bír magával...
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__108535..
Sziasztok!
Nem tudom honnan veszitek, hogy a semmire akarok kiköltözni.
Nyilvánvalóan nem fogok beszámolni a helyzetemről, de annyit azért elárulok, hogy állásajánlatom van kint a munkáltatóm által. Habár ugye nem erre irányult a kérdés.
Angliában már dolgoztam, ott sajnos tapasztaltam a “lenézést” a multikulturális London kívül, pedig közgazdász vagyok, keményen dolgoztam, nem vártam a sült galambot. LA és NYC nem vonz egyáltalán, a munkám sem ott lenne.
A hetes kérdés nem az én tollamból származik, habár azzal sem lenne gond, ha én írtam volna. Vagy de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!