Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban mennyire keresett...

Az USA-ban mennyire keresett egy biológus?

Figyelt kérdés
A kijutás módja már megvan, de ha kiköltözök meg is kell élni valamiből. Kriminalisztikával szívesen foglalkoznék, szükség van azon a területen kint biológusokra?

2020. nov. 15. 16:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
Dehogy kérvényezhet neked zoldkartyat. Nagyon el vagy tevedve.
2020. nov. 15. 17:54
 12/21 A kérdező kommentje:

"To petition to bring your sibling (brother or sister) to live in the United States as a Green Card holder, you must be a U.S. citizen and at least 21 years of age."

[link]

hidd el utánanéztem, a testvérem meg tényleg az. De téged ez miért érdekel ennyire, amikor nem ez a kérdés? a megélhetéssel kapcsolatban szeretnék válaszokat kapni

2020. nov. 15. 17:55
 13/21 anonim ***** válasza:
45%

12

Ha már ezt kigugliztad akkor gondolom azt is ki sikerült hogy amúgy az átfutási ideje jelenleg 15-20 és és az esetek 78%-ban elutasítással zárul. Tehát nem hiszem hogy a tesód a születésed előtt 5 évvel beadta volna és akkor ő már amcsi állampolgár lett volna mert azt azért nem két perc megszerezni migráncsként.

2020. nov. 15. 18:01
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Kervenyezni tud, de legalabb 10-12 evig kellene varni vizumra.

Ha nem hiszed, erdeklodj amerikai kovetsegen. Vagy nezd meg meddig tart I-130 peticio intezese.

Nehez megmondani mennyit tudnal keresni, mert ugye 10 ev mulva ugyis megvaltozik minden. Egy biztos hogy ha sikerul kikerulnod mindent elolrol kell kezdeni.El kell fogadni amilyen allast tudsz kapni, legyen legalacsony szinvonalon is, es onnet fokozatosan tovabblepni.Ezr sajat tapasztalatbol mondom. Friss bevandorlokent sajnos nem tartozol keresett munkaerobe. Ezt ki kell epitened.

2020. nov. 15. 18:36
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem egyszerübb lenne a testvéredet megkérdezni, ha már úgyis ott él, könnyebben jut ottani infókhoz!
2020. nov. 15. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:
14%

15

Jah tényleg, sőt nem csak ott él, ő állampolgár ;) :DDD

2020. nov. 15. 18:59
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos választ 14-es!
2020. nov. 15. 19:30
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Én nem nagyon vagyok otthon benne hogy működnek USA-ban a dolgok, de most láttam, hogy egy biológus ismerősöm ott van egyetemi kutatómunkán. Nem tudom ez mennyire végleges, de szerintem ha valami speciális irányba megy el az ember, akkor nem lehetetlen.
2020. nov. 15. 19:46
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
ez valami családegyesítés lehet. amúgy biológus diplomával nem lenne egyszerűbb (és gyorsabb) ha munkavízummal mennél?
2020. nov. 15. 21:58
 20/21 anonim válasza:
82%

Én dolgoztam az USAban biológusként 4 évig, igaz phd-sként egy egyetemen.Nem tudom, hogy neked mennyire jönne ez össze. Volt ismerősöm, szintén phd-vel, ő férje révén ment ki amerikába, neki nem volt könnyű, mert egy olyan helyen éltek, ahol nem nagyon volt biotech ipar a környéken.

Milyen végzettséged van? BS, MS, phd? Milyen szakirányt csináltál? nem mindegy, hogy növényrendszertan-ökológia vagy molekuláris biológia. Ha nem is jönne össze a kriminalisztika (van magyarországon ilyen tapasztalatod amúgy?) akkor mehetsz esetleg múzeumokba is dolgozni.

2020. nov. 24. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!