Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik amerikai városba...

Melyik amerikai városba mennétek el legszívesebben?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon el vagy tévedve, 10-es, vagy csak nem a való életben élsz. Miért ne lenne nagyon sok jómódú ember az országban?

Aludtál az elmúlt 5-8 évben, a korona előttig?

Minden vállalkozás ezerrel pörgött, éttermek, szolgáltatók fullon... A szakmunkások 30 ezres napidíjakat kértek, stb.

Ne magadból indulj ki! Én névvel is szívesen vállalom magam, egy privát üzenet kérdése csak.

2020. nov. 14. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
Há. Mink is a vírus előtt húszezresekkel fűtöttünk. Egy évbe nyóccor mentünj amerikába, na meg Maldívra. Jólétben éltünk, mert Orbán apánk jólétet teremtett a népének, felvirágoztatta a hazát, és a haza fényre derült. Csak gyütt az a fránya vírus és most meg ám szídom a Zorbánt, hogy nem ad albérlet támogatást, tán a híd alá feküdjek? Meg szídom a bankokat, hogy nem engedik el a Suzukim törlesztőjét. Meg a teljes hiteltartozást, csak úgy. Most kénytelen vagyok üres kenyérrel megtömni a bendőm, pedig még a vírus előtt kaviárt nyalattam a farkamrú.
2020. nov. 14. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, mennyi megkeseredett senki... :(
2020. nov. 14. 12:29
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

12-es

ÁÁÁ Hagyjad mán, ez mind semmi! Én yachton tótam a bulákat az adriján, lukas zokniba. Most meg még a szrt is kénytelen vagyok megenni.

2020. nov. 14. 12:42
 15/20 anonim válasza:
De ennék most egy jó palóc levest.
2020. nov. 14. 12:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi ez a kommentszekció, valami proligyülekezet?
2020. nov. 14. 12:58
 17/20 anonim ***** válasza:

San Francisco.

Phoenix, El Paso. Nincs a listan, de nekem ezek.

2020. nov. 14. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Én még 5-10 évvel ezelőtt óceánjáró hajókon dolgoztam ki a belemet napi 14-16 órában, de nagy ritkán kikötve sikerült úgy egyeztetni a műszakot, hogy volt alkalom kiszállni.

Nekem Alaszka jött be, a kis városokkal (Skagway, Juneau), de persze ott is főleg a turistákból élnek, és piszok drága az élelmiszer és az albérlet is.

2020. nov. 19. 11:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Voltunk tavaly nyáron több városban is, keleti parton New York, Washington D.C, Boston, Philadelphia, Baltimore. Boston és Washington volt a leginkább szimpatikus, New York nekem túl nagy és zsúfolt, Philadelphia és Baltimore pedig nem a jó közbiztonságról híresek... nyugati parton Los Angeles, San Francisco, Santa Barbara és Las Vegas ahol voltunk. San Francisco jött be leginkább, mert eléggé európai hangulata van, nagyon sokszínű, telistele látnivalókkal, de viszont rengeteg hajléktalan van. Los Angeles egyes részei is nagyon tetszettek, pl Santa Monica és Beverly Hills, viszont a hírességek sétányának környéke nagy csalódás. Las Vegasban csak kaszinózni lehet kb, meg bulizni, amúgy csak egy sima sivatagi város.
2020. nov. 20. 23:42
 20/20 anonim ***** válasza:
New york new york❤❤❤💖💖
2020. dec. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!