Texasban vannak érdekes látnivalók? Megéri elutazni oda?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 22:46
1/7 anonim válasza:
Megeri, megeri, megeri? Ha en soha a budos eletben nem jutnek messzebb a falumtol, akkor is megnyitnam az a krva Google Mapst, rengeteg informacio lejonne a terkeprol is konkretan. A keresobe beirnam, a keptalalatokat neznem, es ennel csak tobbet tudnek meg.
2/7 D. Brasco válasza:
Egy ujabb teljesen felesleges kerdes.....ahogx az elso is irja ott a google....a latottak meg olvasottak alapjan meg csak el tudod donteni,hogy "megéri" vagy sem.
4/7 anonim válasza:
Már csak azért is megéri elutaznod, hogy leellenőrizd a mondás igazságát: "Texasban minden nagyobb"!
5/7 anonim válasza:
Persze Houston űrkutatási központ, Big Bend national park, Austin Formula1 pálya, tengerpart. Igazi vidéki érzés sivatag, tök egyenes országutak ahol lehet gyorsulni.
6/7 anonim válasza:
Kb húszezer értelmesebb helyet tudnék felsorolni, ahova akár a kamukérdezőknek is érdemes lenne utaznia. Mondjuk texas az életben nem jutna eszembe.
7/7 anonim válasza:
En biztosan elutaznek es elmennek egy videki mulatsagra megtanulni egy-ket line dance-ot.
A texasi emberek amugy nagyon erdekedek, a fegyverviseles kicsit ijeszto nekem, meg nagyon vallasosak ami kicsit visszataszito de biztosan sok elmeny nyujt. Egy egeszen mas vilag szerintem, bar sosem voltan Texasban. mindosszesen New York ig jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!