Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan tudnék kijutni Amerikáb...

Hogyan tudnék kijutni Amerikába dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen Amerikában szeretnék dolgozni, már csak a hallottak alapján milyen nehéz is kijutni oda. De érdekelne, hogy van e köztetek olyan, aki kint él jelenleg is (vagy élt huzamosabb ideig) és elmesélné, hogy hogyan sikerült kijutnia és milyen munkában helyezkedett el. Kíváncsi vagyok rá, milyen is az élet kint. Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2020. aug. 9. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg sehogy. Alapból tombol ott a Covid, így jó ideig esélytelen lesz rendesen kijutnod.

Erre rátesz még egy lapáttal Trump is, aki minden lehetséges legális munkavállalást nehezített. Nagyon bekeményített az öreg, valamivel már még nehezebb kijutnod oda.

Könnyebb úttal meg továbbra se tudni mi lesz a Covid miatt, mivel nem tudni mi lesz a Kőrös Csoma Sándor programmal. Annál lehetett pályázni amerikai kulturális állásokra.

2020. aug. 9. 19:38
 2/8 D. Brasco ***** válasza:
100%

Roviden tomoren 3fele keppen tudsz kijutni es dolgozni:

1)valamilyen elkepesztően okos 500diplomás tudós/genetikus/akarmi vagy

2)valamilyen elkepesztoen gazdag ember vagy aki befektetne

3)estaval kimész majd kint maradsz.....nyilván innentől kezdve mondanom sem kell csakis feketén tudsz dolgozni/létezni

2020. aug. 9. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2:

Az ESTA se járható úgy sokszor. Alapból ahogy hallottam már tudják sok magyar trükközik vele és ezért figyelnek rájuk.

Ráadásul itthon elég egy haragos, aki tudja hol laksz feketén, egy üzenet az ICEnak és mennek is ki rád.

SzékelyVegán nőjét is, ha jól tudom Budapestről jelentették be, hogy túltartózkodik. Vegánék meg olyan buták voltak állítólag, hogy a farmjuk címjét írták be az ESTAhoz, az ICE meg kiment oda.

2020. aug. 9. 20:04
 4/8 D. Brasco ***** válasza:
50%
Ha nem vagy teljesen hülye,mint mondjuk ezek a vegánék,akkor egyebkent meglepően sokáig es meglepő nyugalomban lehetsz kint......persze ehhez nagyon jo kapcsolatok is kellenek.
2020. aug. 9. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt ez így. Van ismerősöm, aki 1-1,5 éve kapta meg a Zöldkártyát egy még Clinton által hozott törvény alapján, előtte 15 évig kint élt feketén. Ő mondta, hogy mióta Trump van már annyira nem tudsz feketén nyugalomban élni kint. Nagyon bekeményített az öreg, sokat vizsgálódnak már szúrópróbaszerűen is, stb.
2020. aug. 9. 20:31
 6/8 anonim válasza:
Előző válaszoló: van egy 4. opció is, a beházasodás... :)
2020. aug. 10. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A házasodás se olyan könnyű már. Komolyan ellenőrzik az egészet, tényleges házasság-e vagy sem.
2020. aug. 10. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:

En azert vagyok kint mert a felesegem amerikai.

A legtobb ember akivel kint talalkoztam annak amerikai a hazastarsa.

Van nehany akinek csak amerikai volt a hazastarsa de elvaltak es egy magyart kivitt magahoz, osszehazasodtak.

Van nehany vizumos is de ok 2-3 ev utan mennek haza

2020. aug. 11. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!