Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Őszintén! FEJBŐL hány USA-tagá...

Őszintén! FEJBŐL hány USA-tagállamot tudnál felsorolni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
kimaradt Iowa és Nebraska :O
2020. júl. 20. 16:23
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Én is mindet, unalomból megtanultam. 23-ban voltam is. :)
2020. júl. 23. 05:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy se ugrik be hirtelen. De fordítva mind megy, ha hallok egy nevet, akkor el tudom dönteni, hogy Amerika egyik tagállama.

Egyébként nem szeretem Amerikát, és nem is vágyom oda, még kirándulásképpen sem. A filmekből, és mások beszámolóiból azt szűröm le, hogy az életmódjuk, gondolkodásuk nagyon más, ami nekem nem jön be.

2020. júl. 23. 22:43
 14/17 anonim válasza:
Hirtelenjében Washington, Utah, Colorado, Florida, California, Georgia, Ontario...ennyi :(
2020. júl. 24. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Én mindet, mert egy nagyon régi windowsban volt akasztófa játék, és ez volt az egyik kategória. Az országokat, fővárosokat meg a jetpunk kvízeiből a "Countries of the world" és a "World capitals" kvízből tudom. Lehetne több ilyen játék :D
2020. júl. 24. 17:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis időm átgondolni legfeljebb egy tucatot. Vaktérképes segítséggel talán még néhányat. Főleg a keleti, déli és nyugati peremet, a közbülső rész totál homály.
2020. júl. 25. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Néhányat biztosan. Szerintem tízet.
2020. aug. 8. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!