Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehet egyszerűen...

Hogyan lehet egyszerűen kijutni USA-ba?

Figyelt kérdés
Tehát... Ugye Vermontban vagy New York államban tervezek élni, olvastam cikkeket, meg minden. De sehol nem írja le, hogy esetleg lehet-e könnyebben zöldkártyához jutni stb-stb. Az USA-ban zsaru akarok lenni, de, hogy hamarabb megkapjam az amcsi állampolgárságot, ezért előtte elmennék a Navyba. Nagy álom, lehet azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de eléggé hűségesen kitartok a célom mellett. De ja... Hogy lehet könnyen zöldkártyát, vízumot szerezni, ha egyáltalán lehet?

2020. júl. 1. 23:03
1 2
 1/15 anonim válasza:
2020. júl. 1. 23:17
 2/15 D. Brasco ***** válasza:
18%

Hány éves vagy?12??

Egyebkent a hivatalos amerikai oldalon le van irva minden....ha nem találod meg és/vagy nem érted mi van oda irva kár is neked ezzel foglalkozni.

2020. júl. 2. 08:17
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Van valami jo piackepes szakmad amiben kiemelkedo vagy?

Dolgozol olyan cegnek aki attudna helyezni amerikaba dolgozni?

Teheteges vagy pl sportban, muveszetben (eredmenyek is kellenek) es van aki szponzoralna?

Van gyereked, szulo , testver, hazastars aki amerikai allampolgar?

Ha ezek egyike sem jatszik akkor esetleg tanulokent, aupairkent tudsz kis idore kijutni, esetleg a zoldkartya lottoval lehet probalkozni.

2020. júl. 2. 11:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ugye Vermontban vagy New York államban tervezek élni, olvastam cikkeket, meg minden."

Olvastál volna, akkor tudnod kellene a lehetőségekről.

"De sehol nem írja le, hogy esetleg lehet-e könnyebben zöldkártyához jutni stb-stb."

Egyből trükközni akartál volna. Nem, nem lehet könnyebben zöldkártyához jutni csak a hivatalos módokon keresztül.

2020. júl. 2. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
22%

Na megint egy fejben utazó....

Aki arra sem képes, hogy a neten megtalálja a vonatkozó alapinformációkat, az üljön fel a HÉV-re és menjen ki Pomázra. :-DDD

2020. júl. 2. 11:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mik az alap követelmények, de nekem az volt a kérdésem, hogy hogy lehet könnyebben kijutni... Először értelmezni kéne a kérdésemet, aztán beszólni. Nem értem, hogy miért lennék fejben utazó, de oké :D
2020. júl. 2. 22:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Your quest for a new life just became a little more difficult :

[link]

2020. júl. 3. 03:54
 8/15 D. Brasco ***** válasza:
Aha....tehát tudod mik a kovetelmények,de azerr keresed a nem létező kiskaput.....
2020. júl. 3. 05:57
 9/15 anonim ***** válasza:

D. Brasco, te is régi motoros vagy itt a GYK-n, ismerheted az efféle okostojásokat. :-))))

Akik mindent jobban tudnak, de azért kiírják a butuska kérdéseiket. :-D

2020. júl. 3. 08:57
 10/15 D. Brasco ***** válasza:
0%
Igen,talalkoztam már párral.....személyes kedvenceim tőlük(főleg az eszak amerika rovatban),hogy : "tudom hogy nem lehetséges de mégis hogyan lehetne megoldani..." Kezdetű kérdések.......főleg úgy ahogy a mostani kerdező is előadja,hogy ő egyebkent mindennel képben.....de ahigy mondod,azert kiirja az ilyen 2 agysejtes kerdését.
2020. júl. 3. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!