Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Volt valaki a közelmúltban...

Volt valaki a közelmúltban Miamiban?

Figyelt kérdés
Csak arra lennék kíváncsi, hogy meg van-e még az a falra festett alagút?

#fal #festett alagút
2020. máj. 2. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én most voltam, és megvan
2020. máj. 2. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Oké. Köszi.

Talán jövőre sikerül ismét kimenni és megnézni.

(Meg sok minden mást is megnézni újból.)

2020. máj. 2. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most voltam először, nagyon nagy élmény volt :D Én gimis vagyok még, tervezek visszamenni akár 1 évre au pairként annyira tetszett :)
2020. máj. 3. 11:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy teljesen más mint Europa.

Régebben 2x 10 éves vízumom volt, így többször is jártam N.Y.-ban és Floridában.

Az új párom viszont még sohasem járt az USA-ban és neki szeretném megmutatni Orlandót,Daytonát, Miamit és végig autózni a Key Westre, megnézni ismét Hemingway házát...

2020. máj. 3. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott mi is voltunk :D Key West nagyon tetszett, ott találkoztunk egy magyar eladónővel is. Orlandoban pedig a Universal Studiot néztük meg, hát egy életre szóló élmény az biztos! Életem legjobb napjaiba tudnám sorolni! Miami szintén brutál volt, főleg az Ocean Drive és környéke, egy szó mint száz, gyönyörű Florida :)
2020. máj. 3. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem is csodálom, hogy mindenki vissza akar menni.

Arról nem is beszélve, hogy -szinte- mindenki mosolyog mindenhol.

2020. máj. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!