Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri Amerikába Au Pair-kent kemenni? Es ha ti mar voltatok,akkor ki mennyi időre? Illetve mik a tapasztalatok?2020. ápr. 14. 16:03
11/26 anonim válasza:
Ilyen stílussal még az osztrákok is elhajtanának az országból, nem hogy az amcsik.
12/26 anonim válasza:
11: :-DDD
És nem fogja fel.....
13/26 A kérdező kommentje:
Ki beszelt papir házasságról ??
2020. ápr. 14. 17:59
14/26 A kérdező kommentje:
Milyen stílus??
2020. ápr. 14. 20:25
15/26 D. Brasco válasza:
Azt amit itt előadsz.....ide jössz kérdezni,láthatóan fingod nincs semmiről de itt mindenki hülye....miközben"rengeteg ismerösöd"is igy ment ki.....akkor miert nem tölük kérdezel ha ők ugy is olyan tapasztaltak......
16/26 anonim válasza:
15: ugyanezt kérdeztem tőle én is (10es)
:-D :-D
17/26 anonim válasza:
Nem nehez. Elmesz egy csaladba es elcsabitod a ferjet. Talan el fog valni, elvesz, es itt maradsz.
18/26 A kérdező kommentje:
Huhh itt az iq bajnokok....ki beszeltt arrol,h a csaladfot csabitom el??? En egy kivulallora gondoltam
2020. ápr. 15. 15:46
19/26 anonim válasza:
Továbbra is az az álláspontom, hogy a kutyának se kellenél ilyen stílussal, hacsak nem vagy 10/10-es. De ha mégis belédszeret valami papucs és elvesz feleségül, akkor sincs egyenes utad az USA-ba. (11-es voltam)
20/26 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan erted? Kerlek fejsd ki,kivancsi vagyok?
2020. ápr. 15. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!