Vlt már valaki kint amerikai egyetemen?
(elnézést, az ny után lévő betűm (abcben) valamiért nem mükdik)
Szval az lenne a kérdésem hgy van e valaki aki érettségi után nem Magyarrszágn kezdte meg egyetemi tanulmányait hanem Amerikában? Melyik egyetemre jártk/jártatk? Mennyire vlt nehéz a kijutás? Lehetséges lenne kijutni nekem ha mst 10-es vagyok? Nyilván nem mindegy hgy Harvard vagy valami undergrund egyetem de nekem nem a felvételi érdekes.
Mondjuk ha valaki ilyen messzire akar menni egyetemre, alapvető dolog lehetne, hogy pl. ismeri a google keresőt....
De persze ha Marinénik-Józsibácsik véleménye fontosabb, mint a tények, akkor egy szót sem szóltam... :-D :-D
Igen, megvan, 2019-ben tettem le.
Ksznm a cikkeket, de ezeket már láttam mert utánanéztem. Mst nem is ez a lényeg, csak szeretnék pár emberrel beszélni, akik tanulnak/tanultak kint. Nem tudm miért kell ilyen hangnemben válaszlni, csak szerettem vlna látni pár "igazi" példát hgy tényleg ki lehet jutni, stb. Azért kszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!