Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen végzettségeket fogadnak...

Milyen végzettségeket fogadnak el Amerikában?

Figyelt kérdés
Biológiával, kémiával kapcsolatos végzettségekre lennék kíváncsi. Ez az, ami érdekel engem, viszont pontosan nem tudom hogy mi lennék. Eddig az orvos, állatorvos, mikrobiológus jött szóba. A közeljövőben szeretnék kiköltözni Amerikába, egyelőre még nem tudom hova.
2020. ápr. 11. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, h ha valami úgy totyog mint egy kacsa, olyan sárga mint egy kacsa és még úgy is hápog, akkor az minden valószínűséggel egy kacsa.

:-)))

2020. ápr. 11. 15:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát itt csak egy liba van, és az te vagy kedves válaszoló.
2020. ápr. 11. 15:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz értelmes, segítő jellegű választ írni, akkor köszönöm, de ne is válaszolj.
2020. ápr. 11. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Ezt annyira bírom,hogy Amerikába..

Amerika egy kontinens!

Nem mindegy,hogy Ecuador,USA(itt sem,hogy melyik állam)és az se,hogy Kanada.

Bár gondolom,hogy az USA-ra gondoltál.

Figyelj,először is végezd el az egyetemet

A legjobb lenne,ha ott,ahol élni szeretnél,de tudjuk,hogy milyen drága a felsőoktatás kint.Sok magyar költözött ki,sok vállalt munkát.Ha orvosit végzel,itthon jó egyetemeink vannak,és a diplomát nemzetközileg elfogadják.

Itt az EU-ban biztos,de szeeintem az USA-ban is,maximum kell egy tanfolyamot elvégezned,de szerintem az orvosi diplomát elfogadják.

A többiről nem tudok sok mindent.

Jó,hogy vannak terveid,de ennyire ne szaladj előre.

Előazör találd ki,mi szeretnél lenni,utána nyerj felvételt az egyetemre,diplomázz le és után döntsd el,hogy merre tovább:)

2020. ápr. 15. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!