Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tanácsokat New Yorkba?

Tanácsokat New Yorkba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném,ha New Yorkban élő,vagy élt emberek írnának.. Milyen tanácsokat adnátok olyan embereknek,akik hamarosan odaköltöznek? Mire kell nagyon figyelni? Mit érdemes megvenni? Gondolok itt közlekedési bérletre pl. Bármi,ami eszetekbe jut,és hasznosnak gondoltok,légyszi írjátok le. Köszönöm előre is.
2010. júl. 26. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Hú ez egy jó kérdés.

Ez igénytöl is függ, és attól is hogy a cityben vagy pl Long Island-on fogsz lakni.

Ami fontos legyen jó biztosításod, mert ha nincs akkor iszonyat drága a kezeléske kifizetése.

èn 10 éve éltem ott már. De azt tudom hogy a tömegközlekedés fillérekbe került, kapu volt mindnehol ahol vagy a jegyedet kellett bedugni vagy kp-t és akkor kinyilt a kapu. A buszon csak elöl lehett felszállni hátul le és ott is lehetett apróval fizetni.

Autóra nincs szükség, söt maga New York-ban igazából parkolni sem lehet vagy ha lehet iszonyat drága.

Viszont ne vigyél sok ruhát, mert az meg fillérekbe kerül.

2010. júl. 26. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
bcosi az offért de hoyg fogsz kiköltözni ha szabad megkérdezni ?:D
2010. júl. 26. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ismerkedni,majd írok privátot.:D kíváncsi vagyok.:)
2010. júl. 26. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: Köszi szépen!! Ha még eszedbe jut vmi,írd le. :)

2.válaszoló: Ismerős által fogok kijutni. Melózni fogok,nem vagyok már sulis. Jött ez a lehetőség,élek vele.. :) A részleteket nem írom le,hosszú lenne. :)

3.válaszoló: Kivel akarsz ismerkedni? Ez nem randi oldal.. ;)Vagy nemtudom mire írtad ezt...

Jöhetnek még a tanácsok emberek!! :) Köszi.

2010. júl. 26. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!