Tanácsokat New Yorkba?
Hú ez egy jó kérdés.
Ez igénytöl is függ, és attól is hogy a cityben vagy pl Long Island-on fogsz lakni.
Ami fontos legyen jó biztosításod, mert ha nincs akkor iszonyat drága a kezeléske kifizetése.
èn 10 éve éltem ott már. De azt tudom hogy a tömegközlekedés fillérekbe került, kapu volt mindnehol ahol vagy a jegyedet kellett bedugni vagy kp-t és akkor kinyilt a kapu. A buszon csak elöl lehett felszállni hátul le és ott is lehetett apróval fizetni.
Autóra nincs szükség, söt maga New York-ban igazából parkolni sem lehet vagy ha lehet iszonyat drága.
Viszont ne vigyél sok ruhát, mert az meg fillérekbe kerül.
1.válaszoló: Köszi szépen!! Ha még eszedbe jut vmi,írd le. :)
2.válaszoló: Ismerős által fogok kijutni. Melózni fogok,nem vagyok már sulis. Jött ez a lehetőség,élek vele.. :) A részleteket nem írom le,hosszú lenne. :)
3.válaszoló: Kivel akarsz ismerkedni? Ez nem randi oldal.. ;)Vagy nemtudom mire írtad ezt...
Jöhetnek még a tanácsok emberek!! :) Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!