Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » 17 évesen lehet Amerikában...

17 évesen lehet Amerikában vezetni magyar jogosítvánnyal?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kocsit bérelni csak 21 éves kortól lehet, de az érdekel, hogy ha egy kinti rokon kölcsönadja a kocsiját, akkor vezethetem legálisan? (New Jersey, illetve New York államokban)
2020. jan. 25. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha baleset er, akar ugy hogy nem te vagy a hibas (pl. te allsz a lampanal es hatulrol beled all valaki) a biztosito egy centet sem fog fizetni, mert a 25 ev alatti soforokre kulon kategoria van. Ha a kocsi tulajdonosa nem jelentette be, hogy egy 25 ev alatti is fog vezetni (es nem fizet erte kockazati dijat) akkor a biztosito nem fog fizetni baleset eseten.

Magyarorszagon tanult soforkent ennyire friss jogsival nem NY-ben kellene gyakorolnod (max egy mall orias parkolojaban reggel 6-kor, amikor meg ures, melletted ul a kocsi tulaja.)

2020. jan. 29. 01:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Csak az államokra írtam, eszem agaban sem lenne belvarosban kozlekedni. De megtalaltam, nemzetkozi jogsi tenyleg 18 eves kortol lehet. Szoval semmikeppen.
2020. jan. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!