Egy hónapra ki szeretnék menni amerikába milyen papírok kellenek hozzá és azokat honnan tudom megszerezni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 11:00
11/12 A kérdező kommentje:
Én 2 milliót tüztem ki aminek már megvan a fele. Egy holland barátom aki sokat utazik európán belül mutatott egy alkalmazást amivel szállást, kocsit, meg repjegyet tudok foglalni (oda vissza) és ahogy azzal számolgattam ilyen 900k körül már kint vagyok kocsival szállással meg repjeggyel. És persze az természetes hogy átnézem a kresszt de én úgy tudom hogy ott nagyon egyszerü mert mindent ki írnak a táblákra nem csak szimbólumok vannak
2020. jan. 3. 15:03
12/12 A kérdező kommentje:
Ja és én nem azért megyek ki hogy szobrokat meg hegyeket nézegessek. Az amerikan top teamhez mennék edzeni.
2020. jan. 3. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!