Amerikában kell valami külön papír autó vezetéshez? 18
Figyelt kérdés
Én és a barátnőm a nyáron amerikába szeretnénk utazni, egy kissebb road tripre. Ehez autót szeretnénk bérelni. Mindketten 18 évesek vagyunk és van jogosítványunk. Esetleg tudja valaki, hogy ennek mi a menete, kell-e valami külön engedély, és honnan lehetne a legolcsóbban autót kölcsönözni?2019. szept. 26. 21:26
1/13 anonim válasza:
Ha jol tudom 25 eves kortol lehet autot berelni amerikaba..
2/13 anonim válasza:
Igen, ritka az ahol 25 alattinak adnak kocsit, ha meg mégis, akkor legalább duplaáron.
3/13 anonim válasza:
Asszem csak Michiganben és New Yorkban kötelesek kiadni 21 év alattiaknak kocsit.
4/13 anonim válasza:
25 évesnek kell lennie az embernek, aki bérli, ő ingyen vezetheti az autót.
Ha más is szeretne vezetni, akkor ahhoz kell pluszba pénz+az adott személynek kinimum 21 évesnek kell lennie.
6/13 Pálpusztai Dezső válasza:
Tudom,semmi közöm hozzá,de szerintem ilyen fiatalon,pláne első alkalommal ne variáljátok.New Yorkban semmi szükség autóra,a metro még az óceánpartra is kivisz.
7/13 anonim válasza:
Ha valóban New Yorkba utaztok, ott ne béreljetek autót. Nem egyszerű közlekedni, parkolni meg kb. lehetetlen.
Metróval ezerszer jobb, egyszerűbb és gyorsabb közlekedni.
Ha ellátogatnátok másik városba, akkor meg vonat.
8/13 anonim válasza:
18 évesen Amerikában még kisgyerek vagy: se vezetés, se alkohol. Várjatok még az utazással.
Vagy a "road trip" elmarad, New Yorkban pedig ahogy írták felesleges autót bérelni.
9/13 anonim válasza:
25 éves kortól bérelhető autó.
Kell a nemzetközi jogosítvány is.
18 évesen senki nem fog nektek autót kiadni bérbe
10/13 anonim válasza:
Szerintem nincs róla szó hogy a kérdező New Yorkba akár menni. De ezt sajnos megszívtátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!