Kedvenc USA állam/ város?
Én a keleti partot nézném meg, ha egyszer eljutnék az USA-ba. Washington, New York.
Másodikra Los Angeles, Kalifornia.
Nyaron Alaska szepsegben veri a lenti 48-at.
Az ev tobbi reszeben pedig Santa Monica, CA.
Voltam több helyen az USA-ban, de Kalifornia még rajta van a bakancslistámon.
Kalifornia ismerete nélkül Floridát választanám, azon belül Tampa környékét.
En Newyorkot meglatogatnam de nem elnek ott. Beszeltem olyanokkal akik ott eltek es elkoltoztek mert minden nagyon draga.
Florida eszaki reszen, pennsylvaniaban laknek ha koltoznom kellene de most jo itt ahol vagyok.
Hát, LA nekem nagyon nem (csalódás volt kicsit az egész; van hangulata, de baromi szennyes város, és nem vagyok filmfan)
Nyugati parton San Francisco tetszett nagyon, keletin meg szerintem Washington DC.
Mert New York se rossz, de az turista szempontból különleges; ott élni az hűűű... ha frekventált helyen laksz, akkor iszonyat drága és zsúfolt, ha meg külsőbb részeken, akkor lepukkant és 1.5 órát utazhatnál naponta azért hogy azt mondhasd hogy Manhattanban vagy.
De mivel egy jóideig éltem Albertában, szerintem Montana is tetszene nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!