Ferihegyről Torontóba a létező legeslegrövidebb idő alatt repülővel hány óra eljutni?
Átszállás nélkül, a leggyorsabb géppel.
Fontos lenne nagyon!!
thx
Budapest és Toronto között a távolság kb. 7150 km. 4 óra alatt megtéve az átlagsebesség 1787,5 km/h. Ekkora sebességre csak két utasszállító gép volt képes: a Concorde és a Tu-144. Már mindkettőt kivonták a forgalomból, és egyik sem repült soha menetrend szerint ezen a járaton.
Ma átszállás nélkül nem lehetséges megtenni ezt az utat, a leggyorsabb lehetőség amit találtam egy átszállással 12 óra 45 perc.
Katonai géppel elvileg lehetséges megtenni amit akarsz, de olyanra téged nem engednek fel.
Mi tavaly repültünk Torontoba, Prágai átszállással. Az átszállási idő 1 óra volt.
10,5-11 óra volt az út összesen Budapest és Toronto között. Jól mondta előttem szóló: nincs Budapestről közvetlen járat.
Mi a Cseh Légitársasággal repültünk (CSA) de ha jól hallottam akkor megszűntették egy időre a torontoi járatot... azért nézd meg hátha újra elindították. Érdemes lenne utánanézni, mi nagyon elégedettek voltunk velük és ők voltak tavaly a legolcsóbbak.
Köszi a kommenteket,
az nem is gond, hogy nem megy Bp-ről Torontóba közvetlenül gép, mert egy filmhez kell az információ, aminek én írom a forgatókönyvét és a filmben el lehet térni a menetrendtől.
Az időeltolódást is beleszámoltam, és nekem egy ismerősöm azt mondta hogy 6 óra az út. Tehát ha M.o-ról elindulok itteni idő szerint mondjuk este 8-kor, akkor este 8 lesz Kanadában amikor odaérek. :D
Csak annyi a gond, hogy a főszereplőknek 6 (vagy több) óra helyett 4, maximum 5 óra alatt kéne megtenni a távot...
Huh én azt a 6 órás utat keveslem...
Szerintem egyik gép sem egyenes légvonalban repül oda. Legalábbis a miénk egy nagy kitérővel majdnem érintette Grönland partjait is. Gondolom azért hogy minél tovább legyen szárazföld a közelben ha ne adj' Isten valami baj lenne. Visszafelé ugyanez volt. Láttuk a fedélzeti kijelzőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!