Mennyibe kerülne nagyjából egy egyhetes New york-i utazás?
Nagyon függ az igényeidtől, leginkább a szállás árában lehetnek óriási különbségek. Repjegyet 120-140e körül kapsz oda-vissza, egy manhattani európai szemmel nézve is normális szálloda egy hétre 350e körül, ha hajlandó vagy kimenni a világ végére lakni akkor ezt le lehet felezni.
A többi költség attól függ mit akarsz csinálni, de szerintem napi 100-150 dollárt számolj kajára, közlekedésre belépőkre és egyebekre.
Igény függő. 250-ből is
ki lehet hozni, ha minimálba tolod meg kifogsz egy olcsóbb repjegyet. Mondjuk én legalább 2 hétre mennék mert 2 nap elmegy az utazással plusz a jetlag.
Nekünk 2018 júliusában 360 ezer volt fejenként a KLM repülőjegy, a szállásunk egy Howard Johnson hotelben volt Queensben, 5 metrómegállóra a belvárostól, az kb 260 ezer forint volt, kettőnknek svédasztalos reggelivel, és nagyon kulturált volt.
Repjegyet szerintem olcsóbban is lehet, csak nekünk ide volt Voucherünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!