Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vihetek ételhordóban sütit,...

Vihetek ételhordóban sütit, kekszet repülőre?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés és remélem csak én nézek túl sok hülye filmet és alaptalan a felvetésem, de nyaralás során vettem különleges ízű oreót és cookie-t. Mindegyiket kibontottam, hogy megkóstoljam, és mivel van nálam 3 kicsi ételhordó, amibe pont befér gondoltam jó ötlet átpakolni, mivel így jóval kevesebb helyet foglal el.

Na, amire én egyből elkezdtem asszociálni, hogy a filmekben csináltak drogos sütikéket. Nem örülnék, ha a reptéri rendőrséget vagy mit tudom én hol kellene magyarázkodnom, mert szerettem volna a családnak legalább ennyi ízt megmutatni.

Az oreokon legalább rá van a logó nyomva, de a cookie-k csak cookie-k.

Alaptalan a félelmem és nem fognak törődni a reptéren kézitáskában lévő 3 dobozkával vagy lehet még belőle problémám?

2019. aug. 4. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Igen, persze.
2019. aug. 4. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem miaota gyerekeim vannak mindenhopva viszek uzsonnás dobozban kekszet és ropikat. Repülöre is. Még soha de soha senki nem szólt miatta, söt soha nem feltételezték(habár nekem sem jutott ez az eszembe), hogy drogot csempésznék benne. A drog csempészeket nem elöre átvizsgált dolgaiknál szurják ki, hanem tudják, hogy kik azok akik furán viselkednek...
2019. aug. 4. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
Vigyázz! Ezekért a sütikért akár börtönbe is kerülhetsz!
2019. aug. 4. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézik. Egyébként ha drogot keresnének, azt profibb módszerekkel teszik, mint a sütire nyomott logó olvasgatása. Ez könnyen kijátszható lenne. De senki nem fog szólni miatta.
2019. aug. 4. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!