Hogyan lehetne a belépőjegyeken spórolni New Yorkban?
Azt láttam, hogy pár helyen van ingyen időpontok vagy csak ajánlás a belépő ára.
De sok más hely van ahol elég komoly árat elkérnek. Hallottam, hogy lehet valahogy kedvezményes pass-okat venni. Ezek hogyan működnek, hol érdemes venni őket? Más ötlet, hogy lehetne kicsit spórolni, hogy minnél több helyre el tudjak menni?
Többféle pass van, például amit az előző linkelt. Általában X darab belépőjegyet lehet kiváltani vele. Mindegy, hogy azok eredetileg mennyibe kerülnek. Tehát akkor jársz a legjobban, ha megnézed a honlapon, melyik helyekre lehet vele bemenni, és a legdrágábbakat választod azok közül, amik érdekelnek. Ha pl. három alkalmas pass-t veszel és 4 látványosság érdekel, csak a legolcsóbbra kell külön jegyet venned. Vigyázz, mert nem biztos, hogy pass-al mindig jobban jársz. Vannak olcsóbb helyek, amik csak "fogyasztják" az alkalmakat, pedig jobban megérné belépőt venni. Mindig nézd meg előre a belépő rendes árát.
Nagyvárosokban általában van határozott időre szóló pass is. Nem tudom, New Yorkban találsz-e ilyet. Ezekkel X nap alatt korlátlan belépőjegyet válthatsz ki a szerződött partnereknél.
Rengeteg ingyenes látványosság is van New Yorkban, amiket érdemes megnézni. Számolj azzal is, amikor pass-t választasz, hogy nemcsak belépőjegyes helyekre fogsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!