Törökországba készülve ti adattatok be oltást magatoknak?
Figyelt kérdés
Elvileg a Hepatitis A, B és a hastífusz elleni oltás is ajánlott.2019. júl. 10. 19:54
1/6 anonim válasza:
Törökországba nem feltétlen kell amúgy is 3 oltást kell beadni pl a hepatitis esetén és az első mega harmadik között fél évnek kell eltelni szóval arról már lehet hogy le is csúsztál.
2/6 anonim válasza:
Nem. Törökorszagban elek, eszembe se jutott meg soha semmi ilyesmi. Teljesen kulturalt orszag am, a legtobb nagyvaros Budapestnel, egyeb magyar nagyobb varosoknal mar regen boven fejlettebb minden teren infrastruktura, egeszsegugyi ellatas stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Egy utazós blogban azt írták, hogy sok a hastífuszos Törökországban...
2019. júl. 10. 21:16
4/6 anonim válasza:
Evek ota itt elek (persze nem egy korhaz folyosojan toltom a napjaimat), raadasul keleten, egyaltalan nem turistas reszen, de eletemben nem hallottam meg errol a betegsegrol, vagy barmi hasonlot sem tapasztaltam a kornyezetemben meg elbeszeles szintjen sem. Persze, gondolom van, de egy atlag turistas reszen/hotelben nagyon kis esellyel fogsz barmi ilyesmivel talalkozni. Teljesen atlag, "europai" szinvonalon folyik az elet, ha persze nem egy kis faluba tervezel latogatni, akkor tul sok kulonbseget nem fogsz eszrevenni.
5/6 anonim válasza:
Törökország miatt nem adattam volna, de jártam párszor Egyiptomban, és amiatt ezek mind megvannak. Jobban belegondolva azért ad némi biztonságérzetet akkor is, ha más országokba megyek.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Mi sosem adatunk be semmilyen oltást pedig már a fél világot bejártuk. De az is igaz hogy nem olvassuk a b..zi utikönyveket és blogokat se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!