Mennyibe kerülnek az alábbi védőoltások?
Sziasztok Kambodzsába szeretnék eljutni, olvastam hogy ezeket a védőoltásokat ajánlják:
Hastífusz
Hepatitis A
Hepatitis B
Járványos gyermekbénulás (Poliomyelitis anterior acuta)
Tetanus (Merevgörcs)
Veszettség
a kérdésem az lenne hogy ezek mennyibe kerülnek?
Rögtön elnézést kell kérnem rosszat copy-ztam be
szóval ezeket ajánlják
Hastífusz elleni védőoltás H
Hepatitis A elleni védőoltás HA
Hepatitis B elleni védőoltás HB
Poliomyelitis P
Veszettség elleni védőoltás V
Tetanusz (diftéria)T
és ugyan nem oltás de a Malária gyógyszer mennyibe kerül?
Egy turisztikai oldalon olvastam nem az oek oldalán.
Nyilván nem egyszerre szeretném beadatni magamnak, de lassacskán el kéne kezdenem hogy jövő év jan-feb-márc tájékán kitudjak menni
Járványos gyermekbénulás és tetanusz ellen minden magyar állampolgár kötelezően oltva van. Ezeket te is megkaptad még kiskorodban.
A hepatitis A+B elleni oltást a háziorvosod is beadhatja neked, a Twinrix vakcina 6000 Ft körül van, ebből kettőt kell megkapnod még az utazás előtt, de érdemes beadatni a harmadikat is egy félévvel később, mert akkor hosszú távra védett leszel.
A veszettség és a hastífusz elleni oltásokról nem tudok semmit.
Veszetség és hastífusz elleni oltásokról tud valaki valamit ?
valamint a malária gyógyszeről is érdekelne egy pár infó, leginkább az ára , sajnos nem vagyok pesti és a jelenlegi munkám miatt kicsit körülményes hogy eljussak az Országos Epidemiológiai Központba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!