Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyibe kerülnek az alábbi...

Mennyibe kerülnek az alábbi védőoltások?

Figyelt kérdés

Sziasztok Kambodzsába szeretnék eljutni, olvastam hogy ezeket a védőoltásokat ajánlják:

Hastífusz

Hepatitis A

Hepatitis B

Járványos gyermekbénulás (Poliomyelitis anterior acuta)

Tetanus (Merevgörcs)

Veszettség

a kérdésem az lenne hogy ezek mennyibe kerülnek?

2010. júl. 9. 13:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Rögtön elnézést kell kérnem rosszat copy-ztam be

szóval ezeket ajánlják

Hastífusz elleni védőoltás H

Hepatitis A elleni védőoltás HA

Hepatitis B elleni védőoltás HB

Poliomyelitis P

Veszettség elleni védőoltás V

Tetanusz (diftéria)T

és ugyan nem oltás de a Malária gyógyszer mennyibe kerül?

2010. júl. 9. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Hepatitis A az oltóközpontban 20 ezer volt tavaly, az igazolással együtt.
2010. júl. 9. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt mint egyszerrre be ne adasd magadnak, föleg a malária gyogyszerrel, az eleve legyengít. Engem ez az 1 oltás is 1,5 hétre kiütött.
2010. júl. 9. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként hol olvastad, mert ha az oltóközpont oldalán, akkor természetesen jó sok oltást fognak ajánlani, mert nekik is az a jó, de elég ha a kötelezöt adatod be.
2010. júl. 9. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Egy turisztikai oldalon olvastam nem az oek oldalán.

Nyilván nem egyszerre szeretném beadatni magamnak, de lassacskán el kéne kezdenem hogy jövő év jan-feb-márc tájékán kitudjak menni

2010. júl. 9. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Járványos gyermekbénulás és tetanusz ellen minden magyar állampolgár kötelezően oltva van. Ezeket te is megkaptad még kiskorodban.

A hepatitis A+B elleni oltást a háziorvosod is beadhatja neked, a Twinrix vakcina 6000 Ft körül van, ebből kettőt kell megkapnod még az utazás előtt, de érdemes beadatni a harmadikat is egy félévvel később, mert akkor hosszú távra védett leszel.

A veszettség és a hastífusz elleni oltásokról nem tudok semmit.

2010. júl. 12. 19:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Veszetség és hastífusz elleni oltásokról tud valaki valamit ?

valamint a malária gyógyszeről is érdekelne egy pár infó, leginkább az ára , sajnos nem vagyok pesti és a jelenlegi munkám miatt kicsit körülményes hogy eljussak az Országos Epidemiológiai Központba

2010. júl. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!