Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » 2 hét körutazás? Mi az ami...

2 hét körutazás? Mi az ami mindenképp kell?

Figyelt kérdés
2 hetes körutazásra megyünk itt európában. Nagyon meleg helyekre fogunk menni, 2-3 naponta más városban leszünk, tengerpartot is érintünk, ha minden jól megy, hajózni is fogunk, felfedezni amit csak lehet. Elég kevés dolgot szeretnék vinni, repülővel megyünk. Szerintetek mi az, ami mindenképp kell a "túléléshez"?:D Lány vagyok. Félek attól, hogy nem fogom komfortosan érezni magam, bár nem erről szól az utazás, a nyaralás, de hát azért valljuk be, kényelmesebb, ha nem kirepedezett, kiszáradt bőrrel, kiütésekkel kell járkálni. :D Ti mit vinnétek? Meg nem csak ilyen téren kérdezem, hanem általában, mi az nem maradhat itthon?
2019. jún. 17. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pénz legyen nálad, abból mindent meg lehet szerezni:D Meg persze iratok. Az összes többi pótolható. Egy testápolót bárhol tudsz venni, ha otthon marad.
2019. jún. 17. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"repülővel megyünk. "

"2-3 naponta más városban leszünk"

Aha.

2019. jún. 17. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Az univerzalis testapolomat szoktam vinni, ami jo arcra testre stb., ajakvajat, testpermetet, izzadasgatlot, nedves torlokendot, naptejet, es egy szempillaspiralt, fajdalomcsillapitot, noi higieniai termekeket. De ezeket mind meg tudod venni barhol a vilagon :)

Ugyanaz ervenyes szerintem, ami itthon egy atlagos napon, legyen a taskadban valami, amivel meg tudod tisztitani magad, le tudod apolni a borod, fel tudod frissiteni a kulsod egy jo fel napos izzadós séta utan.

2019. jún. 17. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Kézitáskába nem fogsz beleférni, ha vesztek feladott bőröndöt (akár ketten egyet), máris kényelmesen elfértek. Arról nem is beszélve, hogy lépten-nyomon látni fogsz valamit, amit megvennél.

Nekem van utazós pipere készletem. Mondjuk a hétköznapokban nem sminkelek, így csak tusfürdő, sampon, fésű és manikűr készlet kell. Nyáron felesleges az arckrém, testápoló, stb. A tengervíz jól ápolja a bőrt, és nem is árt vegyszermentesen pihentetni egy kicsit.

Jó variálható kánikula ruhákat vigyél (sortok, felsők), estére könnyű lenruhák. Strandruha, strandtörölköző, fürdőruhák. Ilyen melegben legalább pizsama nem kell :-)

Több szandál, vagy papucs, ezek nagyon tudnak pusztulni a nyaralás alatt. Mindenképp kell majd mosatnotok, legalább egyszer, a legtöbb szálláson megoldható.

2019. jún. 17. 22:40
 5/5 A kérdező kommentje:

2! Mi a probléma?:)

A többieknek köszönöm, megy a zöld, a lenruha nagyon jó ötlet 4es!!!:)

2019. jún. 20. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!