Ha mikrogyűrűs hajhosszabításom van átengednek a reptéri ellenőrzésnél?
Figyelt kérdés
Mivel a mikrogyűrű orvosi fém, így a fém detektor jelezni fog. Mi a teendő? Köszönöm előre is!2019. ápr. 3. 03:22
3/6 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm! És aztán ha kéz detektorral megvizsgáltak? A másodiknak üzenném nem divatból van ilyen hajhosszabításom.. :) Kitépni nem téphetik ki köszi a kedvességed szeretem az ilyen bunkó embereket inkább ne irtál volna semmit, mert ez rosszul esik a másiknak..
2019. ápr. 3. 11:10
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy nem tephetik ki, ezert az ironia. Mit vartal mi tortenik ott? :D te leszel nagyjabol a xedik tucat no hajhosszabbitassal. Senkit nem erdekel termeszetesen. 99% hogy meg csak be sem fog csipogni. Ha meg becsipog akkor mi van? Ez ott nem atengedes nem engedes kerdese, ha nincs nalad illegalis dolog termeszetesen.
5/6 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy át fognak engedni. Ugyanis egyszer volt egy műkörmös szilikonos ajak-e és mellfeltöltéses csajom (enyhe lófejét kompenzálta ezekkel), és őt gond nélkül továbbengedték minden alkalommal, miközben az én péniszimplantátumom állandóan csipogott.
6/6 anonim válasza:
Még nem láttam ilyen hajhosszabbítást, nem tudom, pontosan mennyi fémről van szó, de dolgoztam reptéren és az ujjaimon lévő gyűrűk simán átmentek csipogás nélkül, sőt, az egyik olyan cipőcsatom is, ami más reptereken be szokott csipogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!