Különleges nyári uticélok?
A különlegeset azért definiálhatnád, mert a nagyon meleg és különleges célpont kategóriába belefér mondjuk Jemen, csak nem biztos, hogy éhenhaló gyerekeket akarsz nézni nyaralás alatt, miközben reménykedsz, hogy senki nem lő agyon.
Mindegy, azért megpróbálom. Közel leginkább talán a szlovén tengerpart ajánlható, hasonló a horváthoz, csak kevesebb turistával meg erősebb olasz hatással.
Eggyel távolabb Albánia déli része jöhet szóba, gyönyörű a part, az albánok jó arcok, olcsó is, én szeretem.
Ha jó messzire akarsz menni, akkor rengeteg opció van: Bali, Mozambik, Elefántcsontpart, Kenya, Seychelles, fél Dél-Amerika (onnan tudom ajánlani a szívem csücske Kolumbiát).
Nekünk Bogotá-Medellín-Cartagena volt a fő csapásvonal. A Cocuy biztos gyönyörű, de jelenleg annyira nem mennék a venezuelai határvidék környékére.
Kolumbia amúgy azért jó, amiért az összes igazán jó ország (így például a még jobb Vietnám és Mianmar): az emberek miatt. Mindenki szuperkedves, őszintén örülnek annak, hogy valaki eljött az országukba és tök segítőkészek. Hozzá kell viszont tenni, hogy találkoztunk sokakkal, akiket kizsebeltek vagy éppek akiket megfenyegetett a taxis, stb. Kedves párommal elég rutinos utazók vagyunk, így a különböző ázsiai és afrikai lehúzási próbálkozások ismeretében mentünk. Első ilyen célpontnak nem jó hely. A legjobb amúgy szerintem Medellín volt úgy en bloc, csodálatos város, csodálatos emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!