Booking.com-on akkor most a helyszinen már csak az ár felét kell fizetni? Illetve megbízhato szerintetek?
Letét
A teljes összeg 50 százaléka felszámításra kerülhet tetszőleges időpontban a foglalás után.
A teljes összeg 50 százaléka kerül felszámításra legalább 7 nappal az érkezés előtt.
Persze, nincs gond a bookinggal.
Észreveszed ha levonják, a maradékot a helyszínen fizeted.
Nekem volt már hogy az egészet levonták.
Mondjuk az last minute volt, és nem is volt sok.
Én mindig csak olyan szállást foglalok, ahol nem vonnak le előre semmit, hanem a szállásnál rendezem a számlát- Sok helyen jártam a világban, és sosem volt gondom.
Ha te úgy foglaltál le szállást, hogy előre kell fizetni valamennyit, akkor azt levonják, és a szállásnál kifizeted a fennmaradó összeget.
Vagy úgy ahogy te írod. Látatlanban kifizeted az egészet előre. Megbízható a booking.com. De lehet a szállás amit foglaltatok az nem lesz jó.. Gondolom elolvastad az értékeléseket a negatív és pozitív véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!