Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Útlevél készítés, ez probléma...

Útlevél készítés, ez probléma lesz?

Figyelt kérdés
Voltam ma Útlevelet csináltatni és csak itthon vettem észre hogy az aláírás rubrikában az aláírásom végéből hiányzik egy betű pedig normálisan aláirtam mindent emlékszem és nem hagytam ki semmit sem. Majd ha kiküldik és nem jó menjek vissza az okmány irodába? Vagy ők észre veszik hogy nincs rendben és értesitenek??
2018. okt. 30. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni az aláírásod.
2018. okt. 30. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy probléma. Ők nem tudják, hogy milyen az aláírásod. Az aláírás nem azt jelenti, hogy olvashatóan minden betűt szépen ki kell írni. Sokaknak az aláírása abszolút nem is olvasható.
2018. okt. 30. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz belőle. Az aláírásod nem kell, hogy olvasható legyen, az enyém sem az - általában azt szokták mondani rá, hogy olyan, mint két smiley. Aki abban bármilyen betűt megtalál, nyugodtan nekieshet a Voynich-kéziratnak is, sok meglepetésben már nem lesz része.

Csak az a lényeg, hogy az okmányirodai aláírásod legalább hasonlítson arra, ahogy egyébként alá szoktál írni, ha már nem is sikerül kétszer ugyanúgy.

2018. okt. 30. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
A gyerekkori meg a 20 évesen csinált személyimen (ami még bőven érvényes) kb. olyan az aláírásom, mint egy visszamaradt óvodásnak, azóta a munkámból kifolyólag lett "kiforrott" szignóm, és még csak nem is hasonlít a régire. :D Eddig senkit nem érdekelt.
2018. okt. 30. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
21 évesen még mindig úgy írok alá mintha csak most kezdtem volna a betűket megtanulni ez nem probléma ha a neved és az aláírásod passzol ez nem függ össze csúnya írással bárki írhat meg Orbán is
2018. nov. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!