Mit érdemes megnézni Ingolstadt környékén?
A sógorom kint dolgozik az ingolstadti Audiban. Agusztusban megyünk meglátogatni őket. Közben szertetnénk felfedezni a környéket.
Szóval 150-200 km-es körzetben hova érdemes elmenni?
Szinte bárhova! Mehettek a Duna-partra,vagy a környező falukba,kisvárosokba is. A vidék nagyon szép mindenfelé.és sok a történelmi emlékű kisváros is. Eistett nagymultú püsöki város,sok műemlék épülettel,és szép a vár is. Augusburgnak nagyon szép az állatkertje,de München is belefér a 200 km-be.
Ilyenkor nagyon sok helyen tartanak Fest-eket.Ez lehet csak egyszerű sörfesztivál,vagy épen egy kisebb helyen történelmi várjáték.Korabeli jelmezekkel,előadásokkal.
Legokosabb,ha ott kint tájékozódtok,hogy hol vannak éppen titeket érdeklő programok. Ha a sógorod kint él,akkor tud nektek ajánlani látnivalókat.
Köszönöm a választ.
Természetesen én is tájékozódom, keresgélek a neten, csak attól félek, hogy van valami, amit mindenképpen látni kell és én elsiklok felette.
A sógorék olyan otthonülős típusok, szerintem még azt sem tudják, mi van a szomszéd utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!