Kell-e útlevél ha Görögországba indulunk a Szerbián és Macedónián keresztül?
Hello!
Nem kell útlevél, elég a személyigazolvány!Biztosan állíthatom, mert tegnap 3 órát töltöttem azzal hogy ezen kérdésnek utánnajártam. Megtalálhatod a közlönyt a külügyminisztérium honlapján, miszerint Macedónába és Szerbiába is be lehet utazni új tipusú személyigazolványnal 2010. június 12. óta. Valamint utazási irodánál is informálódtam ez ügyben, ahol megerősítették az információt. A biztonság kedvéért én felírtam a Macedón és Szerb nagykövetség telefonszámát, valamint kinyomtattam a Macedón közlönyt, amit innen tudsz letölteni: "Macedón Közlönynek az Uniós országokból való személyigazolványos beutazásról szóló kormányrendeletet tartalmazó részét. Itt megtalálható
[link] 2423. számú rész.
Sőt, nagy nehezen találtam egy kommentelőt (asszem az indapass fórumban), aki most jött haza 2010. augusztusban Görögországból és azt mondta hogy simán elfogadták a szerbek és a macedónok is a személyit.
A lényeg hogy új tipusú legyen!
Remélem segítettem!Jó utat és kellemes nyaralást!:)
Üdv: Chocobunny
szia
nem lehet megnyitnina linket:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!