Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Részletes leírást tudtok adni...

Részletes leírást tudtok adni Dover illetve Canterbury városról? Lakik estetleg ott valaki?

Figyelt kérdés
Milyenek ott a házak? Az utcák? Az emberek? Érdekelne mivel angliába szeretnék költözni arra a környékre :))
2018. júl. 23. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Dover kikötőváros. Nagy fehér szikláiról híres. Maga a város nekem nem tetszik. Túl sok a "migráns" és itt a pakik, arabok, indusokra gondolok. Utcák, házak szinte ugyanolyanok mint más angliai angliai városokban. Canterbury Kent megyében van. Voltam ott kirándulni. A katedrális nagyon szép, maga a város is helyes város. Én Wiltshire megyében élek, és ha választani kellene hova menjek, inkább Canterbury mennék.
2018. júl. 23. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak turistaként jártam körbe Dél-Angliát, és nagyon sok hangulatos kisváros van. Canterbury is az. De ha választhatnék, inkább tengerpartra költöznék Southampton környékére vagy nyugatabbra.
2018. júl. 23. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Adventkor jártam Canterburyben.

Az egyik kis üzletben bögrét nyomtak a kezünkbe, és helyben készített forró gyümölcsitallal és süteménnyel kínáltak, pedig csupán csak nézelődtünk a párommal.

Azután egy másik kis üzletben is megismétlődött.

A mai napig elérzékenyülök, ha eszembe jut, hogy milyen meleg szeretettel adták...

2018. júl. 24. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!