Nem fapados járaton ülőhelyért is kell fizetni?
Sziasztok!
Pár napja foglaltunk szállást, repülőjegyet, biztosítást, transzfert egy oldalon, és gondoltam megnézem a légitársaságok oldalán, hogy minden rendben van-e. Láttam, hogy megjelent a nevünk, gondoltam minden oké, aztán mikor ránéztem az ülőhely választós opcióra, akkor vettem észre, hogy alig van kiválasztható hely, és amit ki is lehet választani, azért fizetni kell. Tavaly ugyan irodával foglaltunk utazást, és akkor nem kellett fizetni a helyválasztásért. Valamit rosszul értelmezek most, vagy most mi van? Nem akarok plusz tízezreket fizetni már ilyen baromságokért... Párommal mennék, és csak annyit szeretnénk, hogy hadd üljünk egymás mellé.
Előre is köszönöm a normális válaszokat! Ez az első egyénileg szervezett utazásunk, eléggé izgulunk.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Egyébként Emiratesről lenne szó, és Garudáról, mindegyiknél azt írja ki a gép, hogy fizessünk, akármilyen helyet is választok. Amúgy 2 hét múlva esedékes az utazás. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!