Miért lopkodhatnak a reptéri rakodók?
Nyilván nincs benne a munkaköri leírásukban a csomagok átkutatása. Egyébként az én bőröndöm még sose nyitották ki, mindig nagyon precízen pakolok, észrevenném még azt is, ha másképp csatolják vissza a leszorítópántot.
Egyébként gondolom, emiatt terjedt el az, hogy a bőröndöket utazás előtt az ember jó alaposan lefóliázza, azt nem fognak nekiállni szétbontani, nincs is idejük rá. Na meg a legtöbb bőröndhöz van lakat vagy számzár, azzal se nagyon tudnak mit kezdeni.
reptéren csomagra lakat mindig.
illetve ha van pénzed, akkor be kell fóliázni.
mindenhol azt hallom, hogy számolni kell azzal, hogy a pakolók igenis rendszeresen lopkodják a csomagokat, arról már nem is beszélve, ahogyan dobálják azokat...
pedig azt hittem, ha fizetek azért, hogy elvigyék, annál jobban vigyáznak rá
A dobálás az teljes mértékben igaz! :) Nem egy gyakorlott utazóval találkozni a reptereken. Messziről meg lehet ismerni őket, legtöbbször alumínium avagy műanyag bőrönddel. Az alumínium össze vissza van horpadva, a műanyag mindenfelé le van verve, szét van kopva! :)
Személyes ismerősöm nincs, akitől valaha is eltűnt volna bármi, amúgy is amondó vagyok, a társaságok előírják mit lehet tenni bőröndbe, és mi az amit nem... Az értékeidet, elektromos cuccaidat magadnál kell tartanod! Nekem többnyire csak bugyijaim, zoknijaim, ruháim, tisztálkodási eszközeim vannak általában a feladott poggyászban, bár a múltkor vittem egy rúd pick szalámit is! :) Azt mondom, ha valakinek a fogkefém kell, hát komolyan mondom egészségére! Valószínű ki lennék akadva, de akinek ezek a holmijaim kellenek, ám vigyék... Mélységesen elítélem az ilyet természetesen, de azt mondom hál'istennek szerintem ez nem olyan iszonyatosan elterjedt. Hallani ilyet, de nem olyan gyakori szerintem! Én csak elnéztem pl egy fapados járat bepakolására mennyi idejük van, hát szerintem a legtöbben örülnek, ha időben sikerül minden cuccot bedobálni, nem hogy még végig is túrják őket! :) Én van hogy fóliázok, van hogy nem... ha nem fóliáztam akkor is egyben megkaptam a hátizsákomat mindig, a rácsatolt cuccokkal együtt! Törékenyet nem szabad feladott poggyászba tenni ez viszont abszolút biztos! :)
tőlünk loptak már sajnos...
valahogy a bizsu nyakláncok közé keveredett anyumnak az arany lánca, és persze el is lopták:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!