Mai viszonyok között mennyi idő az út busszal Görögországba?
Konkrétan megmondani lehetetlen. Amit az utazási iroda ígér, annak vedd a másfélszeresét.
Sok a dugó és az araszolás. Sokszor kell sorban állni a benzinkutas wc-knél, ahol a női wc-knél sokszor a százméteres sor sem ritka.
Azután igen ráérősek a rendőrök ill. a határőrök is...
Néha egy-egy eltévedt vagy rosszul lett utasra is órákat kell várni.
stb...stb...
Amikor mi mentünk -először és utoljára- volt egy kedves roma család is a buszon, akik kikényszerítették a sofőrtől, hogy a busz belső hangszóróiból lakodalmas nóták szóljanak az egész úton. Amíg tartott a pia addig táncoltak és énekeltek, majd félájultan elfeküdtek a busz padlóján és ott hortyogtak...
Jó utat.
"de csak az apollon traver ír olyat kb. 20óra "
Ők már közelítik az igazságot. A többiek azért nem írnak időt, hogy ne tudjanak reklamálni az utasok majd.
Amúgy azt sem szokták megírni, hogy az utcsó nap már REGGEL(!) el kell hagyni a szobát, és estig kóvályoghatsz amíg megérkezik TÖBB ÓRÁT KÉSVE a busz az új csoporttal, és majd egyszer valamikor visszaindul, ha a sofőrök is fürödtek és vacsoráztak.
Amúgy úgy számoljál, hogy busszal "két nap" szokott lenni az odaút.
Kb egy nap amíg odaérkeztek, és + egy nap amíg kipihened az egész napos buszos tortúrát.
Vissza ugyanaz.
Repülővel ajánlja mindenki az ekkora utakat "bagóért".
Ezeknek mindössze annyi hátrányuk van, hogy általában az az egy út lesz marha drága, amikor pont te mennél.
Pont annyi, hogy mire odaérsz, elmegy az egésztől a kedved. Mire megjönne, a visszaút gondolata ismét lerombolja.
Repülővel viszont, ahogy előttem is írják, pont akkor k..va drága, mikor te mennél.
Tisztelt utazók!
Azért azt megjegyezném,hogy a GRAND Toursnál a söfőrök nagyon sokat vezetnek egyszerre.Ezt tapasztalatból mondom.Az egyik szigeten nyaraltunk,és a busz jött hozta az utasokat.A sofőr ugyan az volt aki bennünket haza hozott Pestre váltás nélkül.Nem láttam a pasin,hogy fáradt lett volna.Talán spurit szedett,mint a Román Kamionosok.Nem enged aludni a szer.Minden esetre én sem mertem pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!