Egy 4 tagú család részére keresek valami olcsó nyaralást Horvátországban! Valaki segitene?
Figyelt kérdés
elmenni elmennénk autóval az nem gond csak valami olcsó apartman vagy valami ilyesmi kéne a tengerpart kozelében.
Ti mennyiert mentetek hová?
2010. jún. 14. 21:33
1/4 anonim válasza:
Én tavaly a Vir szigeten voltam, és nagyon hangulatos hely. nem tudom pontosan mennyi volt a szállás, de nem volt drága. Kocsival Pesttől olyan 6 óra autóval.
2/4 anonim válasza:
Barátnőmék voltak két éve, nagyon meg volt elégedve. Ha idén nem jutok ki, jövőre biztos hozzájuk megyek.
3/4 anonim válasza:
13:05-ös vagyok!
Még annyi, hogy kaját( konzerv, tészták, stb) itthonról vittek, mert kint főztek. Azért nézz utána, mit, milyen mennyiségben lehet kivinni, de biztosan adnak felvilágosítást is, ha felhívod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!