Időjárás előrejelzés?
Szombaton mennénk Bibionéba, de az accuweather nagyon rossz időt ír:(
Mennyire megbízható ez az oldal, egy hetes előrejelzésben?
Nagyon nem szeretnék 22fokban megfagyni a tengerparton:(
:(((
köszi
Egy nyaraláshoz nem így kell hozzáállni! :) Először is, tedd össze a két kezed, hogy egyáltalán elmehetsz ilyen helyre nyaralni! :) Aztán legyél kicsit optimistább, a nyaralásra mindig úgy kell készülni, hogy bármi is történjék, te most jól fogod érezni magad, és pár napos rossz idő sem állhat ennek útjába! :)
Mi tavaly ugyanígy jártunk... Elutaztunk az ország másik végébe, mire odaértünk 20 fok volt, és csöpögött az eső. Ha már ott voltunk, egyáltalán nem érdekelt, néztük a jó oldalát, rajtunk kívül kb senki nem volt az aquaparkban, nem kellett sorba állni sehol! :)
Lényeg a lényeg, ne az időjárás előrejelzéseket kémleld, felénk mára zivatarokat emlegettek, még is 35 fokos szikrázó napsütés van, inkább készülődj lélekben a nyaralásra! :)
www.meteo.it
Ez az olasz meteorológiai intézet hivatalos honlapja, itt nézegesd!
jó lehet mondani, h nem a világ vége ha rossz idő van, de csak 5 napom lesz rá, hogy kipihenjem a vizsgaidőszakot, és az egész évet.
Annyit terveztem, hogy egész nap tengerezzek és napozzak, és ez ilyen időben nehezen kivitelezhető:(
köszi a válaszokat, aztán hátha mégsem lesz ilyen rossz az idő:)
Egyetértek veled! Engem se nyugtasson senki,mert ha tengerpartra megyek,akkor ott legyen napsütés,hogy csak sütkérezzek és pihenjek egész nap! A városnézéshez tökéletes a 20 fok,de akkor nem Bibioneba mennél.
Szóval ne idegeskedj,mert megnéztem neked! Most valóban ott is 22 fok van,de holnaptól melegszik az idő és bár nem lesz kánikula,de szombatra már 28-29 fokot ír! Lehet hogy sajnos a tengerben nem tudsz fürödni,mert az nem tud ennyi idő alatt felmelegedni,de napozni biztosan tudsz! Jó pihenést neked!
Ez még az előző szombatra vonatkozott.
Visszajöttünk, volt jó idő is, meg rossz is.
elmentünk velencébe amikor nagyon esett és hideg volt.
Hát nem volt olyan igazi nyári meleg, de szódával elment:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!