Milyen okmányok kellene a 2 éves gyerekemnek, ha nem uniós országba megyünk nyaralni?
Tudom, nem pontosan a kérdésre válasz, de érdemes utánanézni, hogy kell-e vízum az adott országba, illetve, hogy vannak-e olyan esetleges védőoltások, amiket be kell adatni.
Ezügyben érdemes szerintem az adott ország nagykövetségének a honlapján tájékozódni és beszélni a gyerekorvossal, hogy be lehet-e már oltatni az adott vakcinával a gyerkőcöt.
Útlevél mindenhova jó de macerás mert MINDKÉT SZÜLŐ KELL HOZZÁ!!! Ára 2 évre 2ezer kb.
E mellé ajánlom kiváltani a kék EU kártyát is!
Ez nem kötelező de ha ha baleset ér a sürgősségi ellátást ez állja. (gyereknek felnőttnek is) Emellé még kötök biztosítást ez a sürgősségi ellátás utáni ellátásra kell.
Nekem még szerencsére nem kellett, de az ördög sosem alszik...
Bocs kicsit késő van...nem EU-s országbaba természetesen a kék EU-s nem lesz jó :) pl Norvégia.
És igen valóban van jópár ország ahova vízum is meg védőoltások is kellenek pl Kazahsztánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!