Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyi költőpénzt vigyek...

Mennyi költőpénzt vigyek Németországba?

Figyelt kérdés
Kb. másfél hétre megyek és szeretnék venni ruhákat, cipőt, papucsot meg ilyen dolgokat.
2017. aug. 5. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha Guccit veszel, legalább félmilliót vigyél.

De komolyra fordítva a szót. Azért mész Németországba, hogy ruhákat, papucsokat meg egyéb bizbaszokat vegyél? Az a kérdés, hogy mi mondjuk meg, az neked mennyibe fog kerülni?

Valószínűleg te tudod legjobban, mennyit ér egy cuki papucs neked. Ha idehaza nem adsz érte százezret, gondolom odakinn sem fogsz. Ez alapjn szedd össze magad és számolj.

A többit a numbeo oldalán megtalálod.

Tudom, ehhez guglizni kell, de azér mondom.

2017. aug. 5. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyaralni megyek úgymond és ugye szeretnék vásárolni is. Köszönöm a válaszod.
2017. aug. 5. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Márka függő. 500 euró környéken reális lehet a dolog ha nem mindenből a legjobbat akarod megvenni.
2017. aug. 5. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogy 500 euró. 3-as összekeverte a szavakat. 500 márkát vigyél Nemetorszagba.
2017. aug. 5. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdezőkém, elmúlt harminc év. Már megkapsz minden szart odahaza is, nem kell emiatt nyugatra jönni. Máshogy mondom: semmi olyat nem fogsz itt kapni, amit magyarisztánban ne kapnál meg ugyanennyiért.

Hozz annyi pénzt, ami kajára, múzeumbelépőre (áh, csak vicceltem, oda úgysem mész), ilyesmire elég.

2017. aug. 6. 09:14
 6/6 anonim válasza:

Én párizsban voltam 1-2 éve és 200.000Ft költőpénzt vittem de nem vettem semmi ruhát csak szuveníreket egy-két családtagnak parfümöt stb.

Az akkor pont elég volt. Nyugodtan vihetsz legalább ennyit de ennél inkább

többet :)

2017. aug. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!