Hogyan tudnám töröltetni magam a facebook-ról?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 22:05
1/6 anonim válasza:
felfüggeszteni tudod csak a drága fb-es fiókodat.Ha jól tudom valahol a neved alatt van egy olyan hogy fiókbeállítások ott pedig olyan hogy fiók felfüggesztése.
2/6 anonim válasza:
Ja megnéztem előbb a profilom fülecskére kell kattintani ami jobb oldalt van utána a többi amit írtam.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Lehet magad teljesen töröltetni, csak előtte van egy olyan, hogy felfüggesztenek 2 hétre, és ha addig sem lépsz be, akkor már teljesen törölnek.
Én is töröltettem magam. Egy unalmas sz@rság....
5/6 anonim válasza:
De jó ilyet olvasni! Aki előttem írt.Egy darabig én is felléptem naponta, de meguntam.Egy igazi szarság!Elvesz egy csomó időt az embertől.Helyette elkezdtem biciklizni, futni, és vettem egy gitárt. :)) Épp ma hallottam, hogy a farmville aláírt vmi 5 éves szerződést a FB-al.Sok rádio 1 hallgató teljesen beszart, hogy mi lesz ha nem lesz farmville.Akkor talán lehetne a másikkal törődni, egy kicsit beszélgetni.Igazi népbutító szarság.Akinek ez kell...
6/6 anonim válasza:
Kategória: Utazás > Előkészületek
ezt a kérdést miért ide írtad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!